Close
Isteni macaronok csinos csomagolásban – Különleges ünnepi dobozok a Chez Dodótól

Isteni macaronok csinos csomagolásban – Különleges ünnepi dobozok a Chez Dodótól

Valószínűleg már sokan várták a budapesti Sas utcában működő macaronüzlet idei karácsonyi kollekcióját. Nos, elkészült!

Ahogyan azt megszokhattuk, a Chez Dodónál mindig különleges ízekkel hangolódnak az ünnepekre, ráadásul a macaronokat és az egyéb francia desszerteket szupercsinos ünnepi dobozba csomagolják.

Folytatva a hagyományt, letisztult és klasszikus dizájnnal szeretnének egy kis melegséget csempészni és ünnepi hangulatot varázsolni a mindennapokba.

A dobozkákba ezúttal nemcsak macaron, hanem két istenien mandulás és omlós desszertjük, a madeleine és a financier is bekerülhet.

A kollekció része még az ünnepi mintával ellátott papírtáska, ajándékkártya, bögre és vászontáska is. Az ünnepi dobozok többféle méretben és színben rendelhetők meg, választható

  • 6-os doboz (zöld, fehér)
  • 12-es doboz (fehér)
  • 18-as doboz (zöld)
  • 30-as doboz (fehér)

A dobozokhoz ugyanezzel az ünnepi mintával ellátott papírtáska és ajándékkártya is kérhető, az ünnepi kollekció mintája elérhető lesz vászontáskán és bögrén is. A macaronok elkészítését egyedi színekben és logózva is vállalják a Chez Dodónál, az alapízek mellett az ünnepi macaronokból is. A karácsonyi megrendelések határideje: november 10.

Érdemes a rendeléseket minél előbb, de az átvételt megelőzően legalább egy héttel korábban leadni, mert a kapacitásuk véges. Bővebb infó itt.

Mondunk még egy jó dolgot: a Chez Dodóban már nem csak isteni macaronokat, hanem a legújabb Roadster magazint is felkaphatod!

(Fotók: Chez Dodo Facebook-oldala)

ünnep | chez dodo | macaron | desszert | rendelés

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram