Close
Ezek a desszertek magukkal hozzák a tavaszt

Ezek a desszertek magukkal hozzák a tavaszt

Chez Dodo, a boszorkányosan ügyes macaronok műhelye beindult.

“Elegem lett ebből a hónapok óta tartó szürke borongósságból. Benne van a levegőben, az emberek arcán, úgy szeretném, ha végre jönne egy jó kis tavaszi fuvallat, és nemcsak a felhőket, de a rosszkedvet és ezt túl régóta tartó különleges világot is elfújná.”

Ezt nem mi mondtuk, hanem Dodo, tavaszi-nyári dobozukra pont ezért csupa olyan dolgot álmodtak meg, ami derűt hoz nekünk. Finoman roppanós és belül izgalmasan krémes macaronokat, tulipánt, boglárkát, almát, illatos citromot és narancsot, és egy pár mini Dodót.

Hogy a kollekció idén még izgalmasabb legyen, a Dodo babát haza is lehet vinni. Gay Katalin csodakezű illusztrátor kézzel festett meg száz különleges Dodo fababát, amelyeket bababiztos lakkal kezeltek, így akkor sem lesz gond, ha egy gyerkőc a süti helyett ezeket venné a szájába.

Készültek meg a híres bordeaux-i desszerttel, a canelével: a roppanós és karamellás Canelé Amande mellett most még a Canelé Dulcey Framboise-t (málna-szőke csokoládé), Canelé Griotte Vanille-t (meggy-vanília) és a Canelé Caramel Tropicalt (mangó-kókusz-karamell) is haza lehet vinni.

Ha nem édességre vágysz, tudunk mutatni három remek egytálételt, vagy ha esetleg mégis több nyalánkság kellene, akkor leteszteltük az ország egyik legfranciább pékségét.

(Fotó: Glódi Balázs)

ched dodo | desszert | macaron | canelé

FOLYTASD EZZEL

A világ legjobb éttermének a helyén egykor imádott angol költő árult bélyeget

Az új James Bond filmben minden a whiskyről szól

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom