Karl Lagerfeld burzsoá cicája kollaborál a legelegánsabb macskaágyhoz

Choupette egy igazi macskarisztokrata, akinek saját személyzete és ügynöke is van, most pedig vállalt egy fotózást. A nap legaranyosabb híre jön.

Az állatbútorokkal foglalkozó LucyBalu cég kérte fel a tavaly elhunyt divattervező, Karl Lagerfeld imádott macskáját, hogy álljon modellt a cég legújabb cicaágyához.

Choupette, aki szerintünk a valaha élt legarisztokratább arcú és státuszú macska, és aki állítólag sok milliót örökölt a divattervezőtől,

ügynökén keresztül elvállalta a modellkedést a Swing nevű gyapjúágy promóciójához,

melyet Choupette párizsi otthonába külldtek el fotózásra. És el is készült ez a fantasztikus lookbook.

A Swing nevű gyapjú hintaágy prototípusát állítólag nagyon megszerette Choupette, ez az új kedvenc helye – de lehet, hogy ez is egy aljas médiafogás, és a fotózás után inkább abban a dobozban pihent tovább, amelyben maga az ágy érkezett –, mivel a gyapjú jól tartja a meleget, ezért kényelmes kucorodóhely.

Choupette-et amúgy nem egyszerű elérni: a macska, aki privát repülőkhöz és saját személyzethez szokott, nem minden felkérést vállal. Ügynöke, Lucas Berullier azt nyilatkozta,

csak különleges projektekben vállal szereplést Choupette, amelyhez ő is nagyon illik. A hintaágy minimalista kialakítása és világos esztétikája nagyon jól illik Choupette szőréhez és kék szeméhez. Mivel Choupette nagyon szereti az új hintaágyát, szerintünk más macskatulajdonosok is jól járnak majd a LucyBalu termékével.

A LucyBalu x Choupette Swing limitált, ezer példányban lesz elérhető, rajta Choupette aláírásával. A hintaágy tervezői hatalmas megtiszteltetésnek élték meg, hogy a cica és ügynöksége elfogadta a felkérést: Sebastian Frank tervező szerint

ezzel egy álom vált valóra.

(Forrás: Dezeen)

macskarisztokrata | cica | párizs | lucybalu | hintaágy

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom