Close
Karl Lagerfeld burzsoá cicája kollaborál a legelegánsabb macskaágyhoz

Karl Lagerfeld burzsoá cicája kollaborál a legelegánsabb macskaágyhoz

Choupette egy igazi macskarisztokrata, akinek saját személyzete és ügynöke is van, most pedig vállalt egy fotózást. A nap legaranyosabb híre jön.

Az állatbútorokkal foglalkozó LucyBalu cég kérte fel a tavaly elhunyt divattervező, Karl Lagerfeld imádott macskáját, hogy álljon modellt a cég legújabb cicaágyához.

Choupette, aki szerintünk a valaha élt legarisztokratább arcú és státuszú macska, és aki állítólag sok milliót örökölt a divattervezőtől,

ügynökén keresztül elvállalta a modellkedést a Swing nevű gyapjúágy promóciójához,

melyet Choupette párizsi otthonába külldtek el fotózásra. És el is készült ez a fantasztikus lookbook.

A Swing nevű gyapjú hintaágy prototípusát állítólag nagyon megszerette Choupette, ez az új kedvenc helye – de lehet, hogy ez is egy aljas médiafogás, és a fotózás után inkább abban a dobozban pihent tovább, amelyben maga az ágy érkezett –, mivel a gyapjú jól tartja a meleget, ezért kényelmes kucorodóhely.

Choupette-et amúgy nem egyszerű elérni: a macska, aki privát repülőkhöz és saját személyzethez szokott, nem minden felkérést vállal. Ügynöke, Lucas Berullier azt nyilatkozta,

csak különleges projektekben vállal szereplést Choupette, amelyhez ő is nagyon illik. A hintaágy minimalista kialakítása és világos esztétikája nagyon jól illik Choupette szőréhez és kék szeméhez. Mivel Choupette nagyon szereti az új hintaágyát, szerintünk más macskatulajdonosok is jól járnak majd a LucyBalu termékével.

A LucyBalu x Choupette Swing limitált, ezer példányban lesz elérhető, rajta Choupette aláírásával. A hintaágy tervezői hatalmas megtiszteltetésnek élték meg, hogy a cica és ügynöksége elfogadta a felkérést: Sebastian Frank tervező szerint

ezzel egy álom vált valóra.

(Forrás: Dezeen)

choupette | lucybalu | macskaágy | karl lagerfeld | macskarisztokrata

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram