Így tud megjelenni egy táskán és egy cipőn Görögország esszenciája

A Christian Louboutin divatház egy görög művésszel kollaborált új kapszulakollekciójának megalkotásakor. A látványos kiegészítőkben szabályosan életre kel Hellas.

Christian Louboutin a „Caba” sorozatának folytatásaként bemutatta legújabb kapszulakollekcióját, a Greekabát. A Konsztantin Kakaniasz művésszel megálmodott kollekció görög utazásra csábít, melyben

megjelenik Görögország szárazföldje és tengere is.

Előbbit földtónusú színekkel, jellegzetes motívumokkal és rajzokkal emelik ki, de

hangsúlyos szerepet kapnak benne a gyöngyök és a szatén is.

A kollekció másik felének középpontjában az Égei-tenger áll,

így például a cipők egy részén hűen köszön vissza a görög szigetekre jellemző fehér-kék színpárosítás.

A kapszulakollekcióból származó bevétel egy részével a „Together for Children” (TFC) görög non-profit egyesületet támogatják. A szervezet azon munkálkodik, hogy támogatást nyújtson a rászoruló gyermekeknek, fiatal felnőtteknek és családjaiknak. A pozitív gondolkodás, a kreativitás ösztönzése és önkifejezésük fejlesztése érdekében személyre szabott oktatási programokat is létrehoznak.

(Forrás: Haute Living, fotók: Christian Louboutin)

kiegészítő | christian louboutin | cipő | divat | táska

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom