Close
Omegát a csuklóra! Órakiállítás és -vásár a Royalban

Omegát a csuklóra! Órakiállítás és -vásár a Royalban

A ChronoMeeting kötelező esemény a karórák rajongóinak.

Rolex, Breitling, Omega, Hublot, Patek Philippe, Panerai, Jaeger-Lecoultre, Corum, IWC, Longines – néhány márka azok közül, amelyek megtekinthetők, felpróbálhatók és megvásárolhatók lesznek a ChronoMeetingen.

A kiállításon kézműves óraszíj- és ékszerkészítők, továbbá magyar startupok is részt vesznek, köztük egyik kedvencünk, az Evolvens is. Az érdeklődőknek profi órások és értékbecslők is segítenek.

2018. december 16., Budapest, Corinthia Grand Hotel Royal.
További információ itt.

iwc | breitling | kiállítás | Patek Philippe | chronomeeting

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram