Ez a vírusmentes olasz város szeretné, ha egy euróért vennél náluk házat

Az olasz paradicsom most fillérekért kacsint ránk és kelleti magát.

Olaszország híres egyeurós otthonaival már részletesen foglalkoztunk a Roadster hasábjain: most pedig újra visszatérnek a piacra az aprópénzért megvehető olasz otthonok. Egészen konkrétan Ollolai-ban, a szicíliai Binovában és a Calabria régióban található Cinquefrondiban, akik még egy bónuszt hozzátettek az egyeurós ajánlathoz: a városkájuk teljesen Covid-19-mentes. Michele Conia, a város főpolgármestere így nyilatkozott a CNN-nek:

Az általam indított Szépség Kezdeményezés – Operation Beauty – célja, hogy új tulajdonosokat találjunk az elhagyatott házaknak, ezáltal pedig a város amortizálódott részeit újra felvirágoztassuk. Fiatalokat és családokat várunk a városunkba, hogy előre lendítsék Cinquefrondi gazdaságát és újra felvirágoztassák a várost.

A város dombok és folyók közt fekszik, a tengerpart csupán tizenöt perc autóval – és mégis, egy egész kerület várja elhagyatva, hogy újra megteljen élettel. Conia szerint az egyik legcsábítóbb most a város egyeurós házaiban, hogy a város a mai napig teljesen koronavírus-mentes.

Ha érdekelne itt egy egyeurós otthon, akkor a következőt kell tenni: fizetni egy eurót, valamint évente kétszázötven euró biztosítást, amíg be nem fejeződik a romos otthon felújítása. Ha azonban az egyeurós vásárló nem újítja fel az otthont három éven belül, akkor húszezer euróig terjedő bírságra számíthat.

Szükségünk van erre a biztosítékra, hogy tudjuk: az új lakó valóban elkötelezett a projekttel szemben.

Úgyhogy ha szeretnél egy 1) új kihívást az életedben 2) koronavírus-mentes környezetben 3) az olasz tengerparthoz közel, akkor tálcán kínálkozik Cinquefrondi!

Ez is érdekelhet:

Eső helyett csokoládépor szállt alá az égből Svájcban

Nem, nem írtuk el, tényleg ez történt.

(Forrás: Travel&Leisure

covid-19-mentes | tenger | vírusmentes | egyeurós házak | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom