Close
Ez a vírusmentes olasz város szeretné, ha egy euróért vennél náluk házat

Ez a vírusmentes olasz város szeretné, ha egy euróért vennél náluk házat

Az olasz paradicsom most fillérekért kacsint ránk és kelleti magát.

Olaszország híres egyeurós otthonaival már részletesen foglalkoztunk a Roadster hasábjain: most pedig újra visszatérnek a piacra az aprópénzért megvehető olasz otthonok. Egészen konkrétan Ollolai-ban, a szicíliai Binovában és a Calabria régióban található Cinquefrondiban, akik még egy bónuszt hozzátettek az egyeurós ajánlathoz: a városkájuk teljesen Covid-19-mentes. Michele Conia, a város főpolgármestere így nyilatkozott a CNN-nek:

Az általam indított Szépség Kezdeményezés – Operation Beauty – célja, hogy új tulajdonosokat találjunk az elhagyatott házaknak, ezáltal pedig a város amortizálódott részeit újra felvirágoztassuk. Fiatalokat és családokat várunk a városunkba, hogy előre lendítsék Cinquefrondi gazdaságát és újra felvirágoztassák a várost.

A város dombok és folyók közt fekszik, a tengerpart csupán tizenöt perc autóval – és mégis, egy egész kerület várja elhagyatva, hogy újra megteljen élettel. Conia szerint az egyik legcsábítóbb most a város egyeurós házaiban, hogy a város a mai napig teljesen koronavírus-mentes.

Ha érdekelne itt egy egyeurós otthon, akkor a következőt kell tenni: fizetni egy eurót, valamint évente kétszázötven euró biztosítást, amíg be nem fejeződik a romos otthon felújítása. Ha azonban az egyeurós vásárló nem újítja fel az otthont három éven belül, akkor húszezer euróig terjedő bírságra számíthat.

Szükségünk van erre a biztosítékra, hogy tudjuk: az új lakó valóban elkötelezett a projekttel szemben.

Úgyhogy ha szeretnél egy 1) új kihívást az életedben 2) koronavírus-mentes környezetben 3) az olasz tengerparthoz közel, akkor tálcán kínálkozik Cinquefrondi!

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel&Leisure

FOLYTASD EZZEL
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Vízágyúkat kellett bevetni, annyian tüntetnek a kötelező védettségi igazolvány ellen Triesztben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom