Close
A kis dolgok mestere szebb világot teremt a valóságnál

A kis dolgok mestere szebb világot teremt a valóságnál

Ez az a helyzet, amikor nem a méret a lényeg.

Utazunk ezúttal is, csak másképpen. Német karácsonyi vásárok, az olasz Dolomitok, pályaudvarok, tengerpartok, sípályák látképe váltakozik ebben a videóban, amelyet Clemens Wirth készített saját miniatűrjeiről. A Stash magazin az apró dolgok mesterének nevezte az osztrák férfit, mi sem tehetünk mást, csak hagyjuk, hogy magunkkal ragadjon ez a mi világunkra emlékeztető, kicsinyített univerzum, az élet kompresszált, desztillált és idealizált mása, amelyben valami furcsa módon minden sokkal inkább önmagának tűnik, mint a valóságban.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom