A kis dolgok mestere szebb világot teremt a valóságnál

Ez az a helyzet, amikor nem a méret a lényeg.

Utazunk ezúttal is, csak másképpen. Német karácsonyi vásárok, az olasz Dolomitok, pályaudvarok, tengerpartok, sípályák látképe váltakozik ebben a videóban, amelyet Clemens Wirth készített saját miniatűrjeiről. A Stash magazin az apró dolgok mesterének nevezte az osztrák férfit, mi sem tehetünk mást, csak hagyjuk, hogy magunkkal ragadjon ez a mi világunkra emlékeztető, kicsinyített univerzum, az élet kompresszált, desztillált és idealizált mása, amelyben valami furcsa módon minden sokkal inkább önmagának tűnik, mint a valóságban.

Ez is érdekelhet:

Jó kezekben vagyunk, ha átkelünk ezen a hídon Vietnamban

Messziről vagy a levegőből nézve egy hosszú aranyszalagot tartó két hatalmas kezet formáz ez a döbbenetes átkelő.

video | clemens wirth | miniatűr

FOLYTASD EZZEL

Új, minden eddiginél látványosabb videó készült a világ legnagyobb építkezéséről

Egyetlen versenyen három díjat is nyert ez a klip, ami a világ egyik legnagyobb land art művét kelti életre

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Így lett apró lámpaboltból dizájnbirodalom a Solinfo
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom