Close
Példa nélküli aukciót hirdet egy olasz focicsapat az ukrajnai menekültek javára

Példa nélküli aukciót hirdet egy olasz focicsapat az ukrajnai menekültek javára

Mintegy 34 millió forint értékű luxus utazási csomagot állított össze az egyesület, a bevételt pedig egy, a menekültek megsegítésével is foglalkozó segélyszervezetnek utalják.

Az olasz Como 1907 labdarúgóklub innovatív jótékonysági aukciót indított, amely NFT-t, VIP-élményeket és comói utazást is tartalmaz. Az aukció teljes bevételét az EMERGENCY nevű jótékonysági szervezetnek ajánlják fel, amely ellátást biztosít a háború elől menekülőknek.

A licit két ethereumnál (ETH) kezdődik, vagyis körülbelül 1,6 millió forintnál, de a csomag értéke meghaladja a 34 millió forintot is.

A klub által összeállított aukciós csomag tényleg páratlan élményeket kínál. Része egy exkluzív comói utazás repülőjegyekkel a világ bármelyik pontjáról.

A szerencsés megtekintheti a csapat meccsét, körbevezetik a Como 1907 stadionjában, a VIP-szektorban pedig ételek és italok várják.

A mérkőzés után négy éjszakát tölthet el az ötcsillagos Grand Hotel Tremezzóban, megkóstolhatja a Michelin-csillagos éttermek fogásait, részt vehet egy hajóúton a Comói-tavon, emellett eltölthet egy estét a helyi színházban és egy borkóstolón.

A Como 1907 ezt az élményt egy NFT-vel is kiegészítette, amellyel életre szóló jegyet biztosítanak az aukció nyertesének a VIP-szekcióba. A csapat további NFT-k bevezetését tervezi a jövőben, mivel úgy vélik, ezzel is növelhetik bevételeiket.

(Forrás: Haut Living, fotók: Getty Images és Como 1907)

háború | nft | ukrajnai menekült | ukrajna | árverés

FOLYTASD EZZEL

Hét jótanács tapasztalt utazóktól, amit érdemes megfogadni

Óriási papírmasépatkány parádézott végig Velencében: megkezdődött a karnevál!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram