Close
Ennek a légitársaságnak az új festése azonnal meghozza a kedvet a nyaraláshoz

Ennek a légitársaságnak az új festése azonnal meghozza a kedvet a nyaraláshoz

A német tulajdonú Condor Airlines – amely a világ legnépszerűbb nyaraló úti céljaira közlekedő légitársasága – repülőgép flottája lecserélte eddigi outfit-jét és vadonatúj, vidám nyári ruhát öltött magára.

A légitársaság koncepciója szerint a vidám, színes csíkokról mindenkinek a nyaralás jut eszébe – legyen az a fagyisbódé teteje, egy napernyő vagy standtörölköző – és ezek mind mosolyt csalnak az arcunkra.

Mostantól ezt teszik a repülőgépei is, hiszen a csíkos minta a könnyedség, a szabadság, a lágy szellő és a simogató napsütés érzetét idézik fel.

A jövőben a Condor teljes flottája is ebben az új vidám, csíkos dizájnban fog pompázni.

Öt különböző színű csíkokkal festik meg a gépeket: pirossal, sárgával, zölddel, kékkel és bézzsel.

A színeknek jelentésük is van:

a piros a szenvedélyt, a sárga a napfényt, a kék a tengert, a zöld a szigetet, a bézs pedig a homokos tengerpartot jelképezi.

Ezenkívül a légitársaság a különféle színek használatával szeretné szimbolizálni a csodálatos világunk és az emberiség sokszínűségét; szűkebben a Condor úti céljainak, utasainak és munkatársainak színes kavalkádját is.

Az első, új dizájnnal felfestett repülőgépet, amely egyébként zöld színben pompázik a napokban mutatták Toulouse-ban, és idén ősztől kerül be a légitársaság menetrendjébe.

légitársaság | condor | Condor airlines | dizájn | design

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram