Close
Ennek a légitársaságnak az új festése azonnal meghozza a kedvet a nyaraláshoz

Ennek a légitársaságnak az új festése azonnal meghozza a kedvet a nyaraláshoz

A német tulajdonú Condor Airlines – amely a világ legnépszerűbb nyaraló úti céljaira közlekedő légitársasága – repülőgép flottája lecserélte eddigi outfit-jét és vadonatúj, vidám nyári ruhát öltött magára.

A légitársaság koncepciója szerint a vidám, színes csíkokról mindenkinek a nyaralás jut eszébe – legyen az a fagyisbódé teteje, egy napernyő vagy standtörölköző – és ezek mind mosolyt csalnak az arcunkra.

Mostantól ezt teszik a repülőgépei is, hiszen a csíkos minta a könnyedség, a szabadság, a lágy szellő és a simogató napsütés érzetét idézik fel.

A jövőben a Condor teljes flottája is ebben az új vidám, csíkos dizájnban fog pompázni.

Öt különböző színű csíkokkal festik meg a gépeket: pirossal, sárgával, zölddel, kékkel és bézzsel.

A színeknek jelentésük is van:

a piros a szenvedélyt, a sárga a napfényt, a kék a tengert, a zöld a szigetet, a bézs pedig a homokos tengerpartot jelképezi.

Ezenkívül a légitársaság a különféle színek használatával szeretné szimbolizálni a csodálatos világunk és az emberiség sokszínűségét; szűkebben a Condor úti céljainak, utasainak és munkatársainak színes kavalkádját is.

Az első, új dizájnnal felfestett repülőgépet, amely egyébként zöld színben pompázik a napokban mutatták Toulouse-ban, és idén ősztől kerül be a légitársaság menetrendjébe.

dizájn | Condor airlines | design | condor | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Erre a tengerpartra vágynak most a legtöbben

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom