Close
Mostantól bárki megszállhat A keresztapából ismert Corleone-villában

Mostantól bárki megszállhat A keresztapából ismert Corleone-villában

Augusztusban öt vendég veheti birtokba harminc éjszakára az ikonikus kastélyt.

Pontosan fél évszázaddal ezelőtt mutatták be Francis Ford Coppola ikonikus filmjét, A keresztapát, amelyben Marlon Brando a hírhedt Don Vito Corleonét alakította.

A jubileumi évfordulót pedig hol máshol ünnepelhetnénk meg stílusosabban, mint a Corleone-villában, amely már elérhető az Airbnb-n.

Az 1930-ban épült rezidencia jelentős belső felújításon esett át, de

a film által ismertté tett homlokzat érintetlen maradt.

Mint ismert, számos jelenetet forgattak ott a trilógiához, köztük Vito Corleone szívrohamát A keresztapa második részében és Connie Corleone esküvői fogadásának nyitójelenetét az első filmben. A belső jeleneteket egy manhattani stúdióban vették fel.


A Wannabe Corleone-k harminc éjszakára, éjszakánként ötven dollárért (kb. húszezer forintért) az egész ingatlant birtokba vehetik. Az öt hálószobát és hét fürdőszobát magában foglaló villa mellett

a hatalmas kültéri medencét, az alagsori bárt, a játéktermet és az edzőtermet is használhatják.

Az ingatlanpiacon is hatalmasat robbantott A keresztapa. A filmtörténelem egyik legikonikusabb alkotásának harmadik részében kiemelt szerepet kapó olasz kastély ugyanis eladósorba került.

(Forrás: RobbReport, fotók: Airbnb)

forgatási helyszín | ingatlan | kastély | a keresztapa | ház

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Napelemmel a fenntartható jövő felé – Itt az IKEA új lámpája

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram