Close
Mostantól bárki megszállhat A keresztapából ismert Corleone-villában

Mostantól bárki megszállhat A keresztapából ismert Corleone-villában

Augusztusban öt vendég veheti birtokba harminc éjszakára az ikonikus kastélyt.

Pontosan fél évszázaddal ezelőtt mutatták be Francis Ford Coppola ikonikus filmjét, A keresztapát, amelyben Marlon Brando a hírhedt Don Vito Corleonét alakította.

A jubileumi évfordulót pedig hol máshol ünnepelhetnénk meg stílusosabban, mint a Corleone-villában, amely már elérhető az Airbnb-n.

Az 1930-ban épült rezidencia jelentős belső felújításon esett át, de

a film által ismertté tett homlokzat érintetlen maradt.

Mint ismert, számos jelenetet forgattak ott a trilógiához, köztük Vito Corleone szívrohamát A keresztapa második részében és Connie Corleone esküvői fogadásának nyitójelenetét az első filmben. A belső jeleneteket egy manhattani stúdióban vették fel.


A Wannabe Corleone-k harminc éjszakára, éjszakánként ötven dollárért (kb. húszezer forintért) az egész ingatlant birtokba vehetik. Az öt hálószobát és hét fürdőszobát magában foglaló villa mellett

a hatalmas kültéri medencét, az alagsori bárt, a játéktermet és az edzőtermet is használhatják.

Az ingatlanpiacon is hatalmasat robbantott A keresztapa. A filmtörténelem egyik legikonikusabb alkotásának harmadik részében kiemelt szerepet kapó olasz kastély ugyanis eladósorba került.

(Forrás: RobbReport, fotók: Airbnb)

ház | ingatlan | kastély | a keresztapa | forgatási helyszín

FOLYTASD EZZEL

Eladó Pablo Picasso egykori stúdiója

Faházkánaán Kapolcson - A Treehouses és a Hello Wood bevette a Balaton-felvidéket

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom