Close
Íme Cristiano Ronaldo magánrepülőgépe, aminek a fedélzetén még faxgép is működik

Íme Cristiano Ronaldo magánrepülőgépe, aminek a fedélzetén még faxgép is működik

Jó lehet Cristiano Ronaldónak lenni. Néhány szempontból legalábbis biztosan. 

A portugál gigasztár tulajdonában többek között két magánrepülőgép van, az egyik fedélzetéről akár még faxot is küldthet, ha ne adj’ isten lemerülne a mobiltelefonja, vagy netán lefagyna a WhatsAppja.

A 36 éves, ötszörös aranylabdás labdarúgó első focistaként került fel a  Forbes milliárdosokat összegyűjtő listájára 2020-ban. Csak az olasz Juventusszal kötött szerződése értelmében 36 millió dollárral (mintegy 10,2 milliárd forinttal) duzzadt meg a bankszámlája tavaly.

Pontos kimutatásunk nincs arról, mire költötte ezt a raklapnyi pénzt, de házakra, puccos autókra és magánrepülőkre egészen biztosan átutalt jelentősebb összegeket. A New York-i Trump Towerben található lakásának értékesítésével viszont akadnak gondjai.

Ronaldónak két magánrepülőgépe pihen a hangárban. Az egyik egy Gulfstream G650-es, melynek ára a The Robb Report szerint 65,5 millió dollár (kb. 18, 7 milliárd forint) körül mozog, és 8000 mérföldet (kb. 13 ezer kilométert) képes repülni egy tankolással, valamint egy Gulfstream G200-as, amelyet 25 millió dollárért (úgy 7,1 milliárd forintért) vásárolt még hat évvel ezelőtt, hogy aztán 2019-ben felújíttassa.

A tízüléses Gulfstream G200-as fedélzetén sütő, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény, valamint szórakoztató rendszer és faxkészülék is található. A repülőgépből mindössze 250 darab készült, tehát igen exkluzív vételnek számít.

Már csak arra kellene valahogy rájönni, kivel és milyen ügyekben szokott faxolni repülés közben.

(Forrás: Insider, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Légzsákból készült ruhakollekció a Mercedesnél
60 évvel ezelőtti fotót készített el újra a Porsche
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom