Close
Idén is megnyílik a csepeli jégfolyosó

Idén is megnyílik a csepeli jégfolyosó

Műjégpálya sok helyen van az országban, de jégfolyosót csak ezt ismerjük.

Tavaly nagy sikert aratott, úgyhogy idén is megnyitják a csepeli Szent Imre téren a jégpályát, és annak különleges részét, a 150 méteres jégfolyosót is. Az első nap, november 28-án ingyen lehet majd korcsolyázni, utána 700 forint lesz a belépő, és ugyanennyiért korcsolya is bérelhető.

Az időjárás alakíthat kicsit a terveken, de egyelőre úgy néz ki, 2019. február végéig lehet csúszkálni a pályán és a folyosón.

Budapest Csepel, Szent Imre tér, 2018. november 28. – 2019. február 28., naponta 14-22 óráig (december 24-én 8-14 óráig)

Ez is érdekelhet:

jégpálya | jégfolyosó | Csepel | műjégpálya | budapest

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram