Close
Idén is megnyílik a csepeli jégfolyosó

Idén is megnyílik a csepeli jégfolyosó

Műjégpálya sok helyen van az országban, de jégfolyosót csak ezt ismerjük.

Tavaly nagy sikert aratott, úgyhogy idén is megnyitják a csepeli Szent Imre téren a jégpályát, és annak különleges részét, a 150 méteres jégfolyosót is. Az első nap, november 28-án ingyen lehet majd korcsolyázni, utána 700 forint lesz a belépő, és ugyanennyiért korcsolya is bérelhető.

Az időjárás alakíthat kicsit a terveken, de egyelőre úgy néz ki, 2019. február végéig lehet csúszkálni a pályán és a folyosón.

Budapest Csepel, Szent Imre tér, 2018. november 28. – 2019. február 28., naponta 14-22 óráig (december 24-én 8-14 óráig)

Ez is érdekelhet:

Csepel | jégpálya | műjégpálya | jégfolyosó | budapest

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom