Cséve nélküli sztreccsfólia – a gazdaságos választás

A szállítmányozás területén ma már elképzelhetetlen, hogy egy raklapos árutovábbításkor ne használnának szetreccsfóliát a rakatok védelmére. Hiszen nem mindegy, hogy valamit csak szállítanak és lesz, ami lesz vele, vagy pedig tényleg biztonságban oda is fog az a valami érni a címzetthez. Mert bizony a szállítandó termékek sérülékenyek, vigyázni kell tehát rájuk. A biztonságos csomagolás pedig a biztonságos szállítmányozás alapfeltétele. Ehhez pedig igazán fontos és megbízható, és nem utolsósorban gazdaságos partnerünk a sztreccsfólia, annak is a cséve nélküli változata.

Biztos határréteget von a szállítmányok köré

A csomagolástechnikai eszközök specialistája, a cadmas.hu cséve nélküli sztreccsfólia kínálata remek lehetőség számodra is, ha kiváló minőségű és gazdaságos megoldást keresel a rakatok védelmére.

A szállítások során a csomagtérben gyakran összekeverednek, leesnek és megsérülhetnek a termékek abban az esetben, ha nincsenek biztonságosan rögzítve. Ha viszont plusz sztreccsfóliával véded őket, akkor olyan határréteget vonsz köréjük, amivel sokkal nyugodtabb lehetsz majd a szállítás idején. Ráadásul a cséve nélküli sztreccsfólia gurigák sokkal gazdaságosabbak, mert nincs bennük a “duda”. Nem, nem azért gazdaságosabbak, mert nem zenélnek, hanem mert a 30-70 dkg súlyú középső cséve nélkül gyártják és forgalmazzák ezeket.

Miért jó a cséve nélküli sztreccsfólia?

Hogyha nincsen a tekercs közepén az a bizonyos duda, akkor annak termékdíját sem kell kifizetned. Jóval könnyebb lesz így majd a csomagoló munkatársaknak is a sztreccsfólia tekercsek emelgetése és mozgatása is. Sokkal több anyag van a tekercsen, amivel így több rakatot tudnak majd a kollégák bevonni és megvédeni a sérülésektől. És ami plusz nem elhanyagolható szempont, hogy nincs olyan extra tartozék, amit le kell venni a tekercsről, majd azt tárolni kell és dokumentálni is, ezt követően pedig vissza kell vetetni a szállítóval.

Továbbá az sem mellékes, hogy a cséve nélküli sztreccsfólia gurigák igazán remek minőségű termékek, hiszen csak kiváló alapanyagokból lehet ilyen típust gyártani. Ezek a fóliák nagyon könnyedén feszíthetők, nyújthatók és tekerhetők, sokat bírnak.

Sokkal könnyebb lesz vele a kalkuláció

Ha azt szeretnéd, hogy a beszerzési folyamatban ne legyen semmiféle trükközés a papírduda súlyával és annak termékdíjával sem és a lehető legkiválóbb legyen a sztreccsfólia anyaga, akkor a cséve nélküli változatot tényleg neked találták ki. Sokkal könnyebben össze tudod hasonlítani az ajánlatkérési fázis során az egyes forgalmazók által kínált árakat és jellemzőket, mert nem kell a papírduda adataival bíbelődni, csak a fóliára és annak jellemzőire kell koncentrálnod az ár mellett.

A szakszerű csomagolóanyagok közé ma már a sztreccsfólia is beleszámít, ezek között pedig a cséve nélküli típusok a kiváló minőség és gazdaságos megoldás szinonimái.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom