Close
Csodásan törnek át a szinteken a fák ebben a stílusos mexikói házban

Csodásan törnek át a szinteken a fák ebben a stílusos mexikói házban

A fák köré épült a ház és nem fordítva.

Az argentin Alejandro Sticotti építész tervezte meg a mexikói Guadalajarában ezt a kétemeletes házat, ahol az volt a cél, hogy ne sértsék meg a két fát az udvarban. Így esett, hogy a fák szinte áttörnek a szintek között, csodás kilátást biztosítva az emeletről, ahol mókusmászó magasságban szemlélhetjük a fatörzseket.

Az L alakú házban a kültér és a beltér gyönyörűen olvad össze, ami szépsége mellett a mexikói klímánál nagyon hasznos dolog is.

A házban egy kétgyerekes család lakik, akik számára mind biztosítják a hálószobák az intimszférát, a centrálisan elhelyezkedő nappaliban viszont óriási tere van a közös együttléteknek.

Stílusos, kifinomult, és még a természettel is tisztelettel bánik: csillagos ötös a projekt.

(Fotók: Cristobal Palma) 

FOLYTASD EZZEL
Öt nem mindennapi ajándékötlet a Roadstertől, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé
Elképesztően látványos lesz a Liget Projekt keretében megvalósuló etnográfiai múzeum épülete
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom