Close
Csodaszép és környezettudatos budapesti notesszel indítsuk be az évet

Csodaszép és környezettudatos budapesti notesszel indítsuk be az évet

Bemutatjuk a Hello Budapest notess névre hallgató gyönyörű, környezettudatos és dizájnérzékeny jegyzetfüzetét, ami végigkísér egész 2020-on. Hogy már régen januárt tapossuk? Semmi baj, egy bullet journalt bármikor el lehet kezdeni. 

Aki egyszer ráérzett már a bullet journal dologra, és a füzetke, illetve a személyre szabására fordított idő segíti a mindennapokban, a jövő tervezésében, a célok elérésében, azt már nem kell bujtogatni. Aki viszont mai napig az előre készített és rendszerezett jegyzetfüzetekben hisz, azt egy gyakorlott BuJo-használó hamar megtérítheti.

Annál is inkább, mert egyre szebb noteszeket gyártanak és legtöbbjük a személyes utat erősíti. Ilyen a Hello Budapest notess nevű darabja is, ami kétféle dizájnnal kapható: Budapest és Koppenhága tematikáját követve.

Egy ideális méretű, tökéletesen kézbe simuló füzetkéről van szó, mely se nem túl nagy, de nem is kicsi, nem túl vaskos, de vékonynak sem mondható.

A személyre szabható, összesen százhatvannégy oldal között huszonegy egyedi grafikával rendelkező, pazarul kivitelezett, építészethangsúlyos oldalt találunk.

És maga a papír… nos, erről is érdemes beszélni: a borító és a dizájnoldalak újrahasznosított papírból készülnek, a jegyzetoldalak az úgynevezett Munken Pure prémium, mázolatlan svéd papírból. Élmény a simítása, az illata is.

Kedves extrák a hozzáadott kis zsebek, amelyekbe utazás alatt gyűjtött emlékeket vagy fontos blokkokat is gyűjthetünk. Trendkövető színekben gyártják a notesst, és tényleg szuper érzés kézbe venni.

Odabent olyan nevezetességeket találunk, mint a Bazilika, a Széchenyi Fürdő, a főváros hídjai, az Operaház, a Parlament és a Margitsziget.

A koppenhágai nyomatban megjelenik az 8 House, a “biciklis kígyó”, a Maersk-torony, a Tietgen kampusz is. Csupa gyönyörű dán vonalvezetés és életérzés. Sőt, egyedi kivitelezéssel is foglalkoznak, cégeknek, márkáknak gyártanak saját füzeteket.

A notess bullet journal megvásárolható online, és az itt felsorolt dizájnboltokban.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Hello Budapest Behance)

notess | bulletjournal | magyar dizán | notesz | határidőnapló

FOLYTASD EZZEL

A csendes egyszerűség szinonimája lehetne ez az art decóból inspirálódott enteriőr

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom