Csokoládés különkiadással viszi tökélyre az élvezeteket a Scallywag whisky

Különleges változat készült a csak a legjobb single maltok felhasználásával készül eredeti Scallywag whiskyből. Az egyedi ízjegyekkel, különleges csomagolással érkező special editionből az egész világon összesen 3600 palack érhető el.


A Douglas Laing független palackozó a csokoládé világnapja alkalmából bemutatta a Scallywag whisky termékcsalád új tagját: a Scallywag Chocolate Edition whiskyt, egy száz százalékban sherryhordóban érlelt limitált Speyside blended malt skót whiskyt. Ez a különleges kiadás immár az ötödik csokoládés palackozása a Scallywag márkának.

Az eredeti Scallywag whisky, egy small batch (kis mennyiségekben lepárolt) palackozás a Douglas Laing független palackozó „Remarkable Regional Malts” termékcsaládjában, amely 2013-ban került forgalomba.

Csak a legjobb – a Speyside régióból származó – single maltok felhasználásával készült, többek között olyan single malt whiskykből keverték ki, mint a Mortlach, a Macallan és a Glenrothes. A párlat jellegzetessége a természetes, meleg, sötétbarna színe, ízében pedig gazdag étcsokoládéval, édes-pörkölt gyümölcsökkel és fűszeres vanília ízjegyekkel találkozhatunk.

Az új, 2022-es csokoládés kiadást azért készítették, hogy reflektorfénybe helyezze a Scallywag védjegyévé vált, kakaóban gazdag minőséget. A „desszertszerű” recept egyesíti a Douglas Laing legcsokoládésabb ízű, száz százalékban sherry hordóban érlelt Speyside single maltjait.

A palack címkéjéhez és dobozához prémium fémezett papírt választottak, amely csillogó felületével fényűző hatást kelt a kavargó, olvasztott csokoládés dizájnon. A csomagolás részleteit fényes lakkozás emeli ki, amit kiegészít egyfajta aranyfólia-hatás.

"Nagyszerű volt látni a Scallywag csokoládés palackozások iránti érdeklődést és keresletet, amely évről évre növekszik, a 2018-as első 300 palackos megjelenéstől mára eljutottunk a 3600 palackos ötödik kiadásig" – mondta az új kiadásról Chris Leggat vezérigazgató.

– "A folyamatos fejlesztésre és a tökéletes skót whisky készítésére törekszünk, és azt kell mondanom, hogy az idei Scallywag csokoládés kiadás feltűnő, teljesen egyedi csomagolásával és hihetetlenül igényes minőségével, nagyon közel áll ambiciózus célkitűzésünkhöz.

Mindig nagy kihívást és ugyanakkor nagy örömöt is jelent, amikor kiválasztjuk a kakaóban leggazdagabb speysidei single cask single maltokat. A recept finomhangolásával szeretnénk bemutatni, hogy a whiskykeverés önmagában is egy rendkívüli képzettséget igénylő művészeti forma.”

Az új kiadás szigorúan limitált, csupán 3600 palack érhető el belőle világszerte. A Scallywag Chocolate Edition 2022-es kiadás 48%-os alkoholtartalommal kerül a polcokra. Továbbá a Douglas Laing család filozófiájának megfelelően – akik a skót whiskyt olyan természetes módon kínálják, amennyire csak lehet – ezt a legújabb kiadást is mindennemű színezés vagy hűtveszűrés nélkül dobták piacra.

(Forrás: közlemény)

csokoládé | Scallywag whisky | whiskey | különleges ital

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom