Close
Olyan ez, mint egy szuper látványos és legalább annyira kényelmetlen álom

Olyan ez, mint egy szuper látványos és legalább annyira kényelmetlen álom

Ha valaki furcsa és kissé lidérces álmot látott az éjjel, azt hiheti ezt az egyperces filmet látva, hogy még mindig alszik.

A francia Pierre Magnol lassan húsz éve dolgozik art directorként, grafikusként és dizájnerként, de a legjobban akkor érzi magát, amikor új technikákat tanulhat Ilyenkor szabadjára engedi fantáziáját és elmeséli a történeteinket úgy, ahogyan ő látja. Ez a videó azért elég vadra sikerült, néhol egészen megdöbbentő effektekkel.

 

Ez is érdekelhet:

video | pierre magnol | alternatív valóság

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom