Close
Olyan ez, mint egy szuper látványos és legalább annyira kényelmetlen álom

Olyan ez, mint egy szuper látványos és legalább annyira kényelmetlen álom

Ha valaki furcsa és kissé lidérces álmot látott az éjjel, azt hiheti ezt az egyperces filmet látva, hogy még mindig alszik.

A francia Pierre Magnol lassan húsz éve dolgozik art directorként, grafikusként és dizájnerként, de a legjobban akkor érzi magát, amikor új technikákat tanulhat Ilyenkor szabadjára engedi fantáziáját és elmeséli a történeteinket úgy, ahogyan ő látja. Ez a videó azért elég vadra sikerült, néhol egészen megdöbbentő effektekkel.

 

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom