Új, minden eddiginél látványosabb videó készült a világ legnagyobb építkezéséről

A Szaúd-Arábiában épülő jövőváros, a NEOM egy friss videóban mutatja meg, hogyan halad a The Line kivitelezése. 

A Roadsteren rendszeresen beszámolunk a NEOM ambiciózus terveiről és a The Line építési munkáltairól, a projekt előrehaladásáról is. Nagyon úgy tűnik, hogy az eddig futurisztikusnak tűnt tervek ténylegesen megvalósulnak. Egy friss videó ugyanis arra enged következtetni: gőzerővel zajlanak a munkák, hogy a beruházás első szakasza 2030-ra befejeződhessen.

A The Line mérete több lesz, mint monumentális. A kivitelezők szerint a világ legnagyszabásúbb építkezése zajlik jelenleg Szaúd-Arábiában, ahol hetente többmillió köbméter földet és vizet mozgatnak meg. Az elkészült jövőváros zéró kibocsátású lesz, a tervek szerint páratlan életminőséget fog nyújtani az ott élőknek, és

egyensúlyt teremt majd a természetvédelem, a fenntarthatóság a gazdasági jólét között.

(Forrás: Designboom, fotók: NEOM)

The Line | video | szaud-arábia | NEOM | építkezés

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Egy tökéletes helyszín Budapest felett a társas kikapcsolódáshoz
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom