Close
Dalmácia a szirének nyelvén hívogat minket

Dalmácia a szirének nyelvén hívogat minket

Magyarország az újranyitás küszöbén áll, a nyár pedig kopogtat az ajtónkon.

Mindannyian szeretnének felfrissülni egy nehéz, hosszú és nyomasztó téli időszak után, sokan pedig már az idei nyaralásuk tervezésébe is belefogtak. A Balaton mellett az egyik népszerű célpont továbbra is Horvátország lesz, így a Lumen Art Studio kedvcsináló kisfilmjét terítenénk le az asztalra, hogy előételként virtuálisan csodálhassuk meg Split, Dubrovnik, Pelješac, Sreser és Ston szépséges tájait.

 

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Nyolc új útvonallal segíti a Ryanair a nyaralás megtervezését
Ilyen bizonytalan talán még soha nem voltam utazást illetően
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom