Close
Akad itt egy igencsak különleges hely nagyon közel Magyarországhoz, amiről beszélnünk kell

Akad itt egy igencsak különleges hely nagyon közel Magyarországhoz, amiről beszélnünk kell

Mindannyian szeretnének felfrissülni egy nehéz, hosszú és nyomasztó téli időszak után, sokan pedig már az idei nyaralásuk tervezésébe is belefogtak.

A Balaton mellett az egyik népszerű célpont továbbra is Horvátország lesz, így a Lumen Art Studio kedvcsináló kisfilmjét terítenénk le az asztalra, hogy előételként virtuálisan csodálhassuk meg Split, Dubrovnik, Pelješac, Sreser és Ston szépséges tájait.

 

Ez is érdekelhet:

Adria-tenger | Horvátország | tenger | split | utazás

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram