Close
Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál

Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál

Genf különleges helyet foglal el az öreg kontinens és a golyóbis szívében.

Megannyi nemzetközi szervezet székhelye, a svájci óragyártás egyik központja, ahol többek között Bartók Béla mellszobrát is megcsodálhatjuk. De még mindig alig szóltunk Genfről, ha nem említjük meg a páratlan természeti adottságait, ahogyan elterül a Rhône folyó kiáramlásánál, a Genfi-tó partján, és körülöleli három hegység is, a Jura, a Vuache és a Salève. Nehéz szavakkal leírni:

Ugyanitt ajánlanánk Moszkva építészeti örökségét is, a távoli északon elterülő Lofoten-szigetcsoportot, valamint a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziát is.

FOLYTASD EZZEL
Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz
A Hübschhorn tetején még az idő is lassabban telik
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom