Close
Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál

Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál

Genf különleges helyet foglal el az öreg kontinens és a golyóbis szívében.

Megannyi nemzetközi szervezet székhelye, a svájci óragyártás egyik központja, ahol többek között Bartók Béla mellszobrát is megcsodálhatjuk. De még mindig alig szóltunk Genfről, ha nem említjük meg a páratlan természeti adottságait, ahogyan elterül a Rhône folyó kiáramlásánál, a Genfi-tó partján, és körülöleli három hegység is, a Jura, a Vuache és a Salève. Nehéz szavakkal leírni:

Ugyanitt ajánlanánk Moszkva építészeti örökségét is, a távoli északon elterülő Lofoten-szigetcsoportot, valamint a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziát is.

hegyek | genf | Európa | genfi tó | Svájc

FOLYTASD EZZEL

A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

Ilyen az, amikor táncosok fedeznek fel egy elhagyatott úszómedencét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom