Close
Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál

Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál

Genf különleges helyet foglal el az öreg kontinens és a golyóbis szívében.

Megannyi nemzetközi szervezet székhelye, a svájci óragyártás egyik központja, ahol többek között Bartók Béla mellszobrát is megcsodálhatjuk. De még mindig alig szóltunk Genfről, ha nem említjük meg a páratlan természeti adottságait, ahogyan elterül a Rhône folyó kiáramlásánál, a Genfi-tó partján, és körülöleli három hegység is, a Jura, a Vuache és a Salève. Nehéz szavakkal leírni:

Ugyanitt ajánlanánk Moszkva építészeti örökségét is, a távoli északon elterülő Lofoten-szigetcsoportot, valamint a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziát is.

Svájc | genfi tó | hegyek | Európa | genf

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram