Close
Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál

Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál

Genf különleges helyet foglal el az öreg kontinens és a golyóbis szívében.

Megannyi nemzetközi szervezet székhelye, a svájci óragyártás egyik központja, ahol többek között Bartók Béla mellszobrát is megcsodálhatjuk. De még mindig alig szóltunk Genfről, ha nem említjük meg a páratlan természeti adottságait, ahogyan elterül a Rhône folyó kiáramlásánál, a Genfi-tó partján, és körülöleli három hegység is, a Jura, a Vuache és a Salève. Nehéz szavakkal leírni:

Ugyanitt ajánlanánk Moszkva építészeti örökségét is, a távoli északon elterülő Lofoten-szigetcsoportot, valamint a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziát is.

FOLYTASD EZZEL
Fejre állt New York, de nagyon jól áll neki
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom