Close
Így néznének ki a Csillagok háborúja szereplői egy divatlázadás közepén

Így néznének ki a Csillagok háborúja szereplői egy divatlázadás közepén

Mesterséges intelligencia mutatja be, milyenek lehetnének a rohamosztagosok, a wookiee-k és Darth Vader, ha divatlázadók lennének.

A helsinki székhelyű Icy Design galaxisokon átívelve visz el a Csillagok háborúja által ihletett birodalomba, amelyet a Haute Couture Sith-ei uralnak egy divatforradalom idején. A sötét erők elegáns fekete egyenruháikkal és félelmetes sisakjaikkal akarják ráerőltetni akaratukat a galaxis minden divatrajongójára,

nem hagyva teret a kreativitásnak vagy az egyéniségnek.

– Választott fegyvereik a borotvaéles olló, a baljós varrógépek és a rosszindulatú mérőszalagok. Manipulálják a szöveteket, csavarják a mintákat és a formákat, hogy illeszkedjenek sötét stílusukhoz – írja az Icy Design.

Pazar, fodros köntösbe öltözött rohamosztagosok, bőrrel és gyémánt kiegészítőkkel díszített wookiee-k – ezek a főszereplői az Icy Design mesterséges intelligencia által generált koncepciójának, a Dark Side of Fashion-nek. A Midjourney segítségével elkészített tervek egy disztópikus galaxisban születnek meg, amelyben

a sötét oldal divatlázadói domináns erővé váltak, stílusukat pedig hamarosan az egész birodalomra rákényszerítik.

Az egyéniségük kifejezésére irányuló divatlázadásban az emberek visszavágnak, hogy megdöntsék a birodalom Sith-eit, és visszaállítsák a galaxis szabadságát és sokszínűségét – mindezt a legdivatosabb ruháik öltözve teszik.

Az igazi rajongóknak a Csillagok háborújából sohasem elég. Ebben a cikkünkben tíz forgatási helyszínt gyűjtöttünk össze, itt egy Star Wars koncepciójú hotelt mutatunk be, itt pedig egy olyan namíbiai nyaralót mutatunk, amely akár a legendás filmsorozatban is elférne.

(Forrás: Designboom, fotók: Icy Design)

mesterséges intelligencia | csillagok háborúja | star wars | haute couture | divat

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram