Close
Csodásan tiszteleg David Bowie előtt a Vans

Csodásan tiszteleg David Bowie előtt a Vans

Ezekre a cipőkre Ziggy Stardust is büszke lenne. 

Három éve távozott az égi színpadra minden idők egyik legnagyobb zenésze, aki színészként, festőként, divatdiktátorként és átalakuló-művészként is sokkolta a világot, hatása a popkultúrára valószínűleg felmérhetetlen.

Az angliai születésű polihisztor hatvankilenc éven át tartó földi küldetése során, öt évtizednyi pályafutása alatt többször változtatta meg a zenét, akárcsak a külsejét és személyiségét, kiérdemelve a pop kaméleonja becenevet.

Kiadott huszonkilenc stúdióalbumot, beválasztották a Rock And Roll Hírességek Csarnokába, kapott hat Grammy-díjat.

Népszerűsége mit sem csökkent a halála után: nemsokára láthatjuk az életéről készült filmet, Londonban nyitottak egy David Bowie-tematikájú bárt, a népszerű cipőmárka, a Vans pedig egy vadonatúj kollekcióval tiszteleg a néhai szupersztár előtt.

A limitált kiadású modelleket David Bowie albumai inspirálták, így bármikor megidézhetjük azok hangulatát. Illetve egészen pontosan április ötödikétől, merthogy azon a napon kerülnek a cipők világszerte az üzletekbe.

Valamennyi lábbelit David Bowie egy-egy ikonikus lemezéről mintázták: a Slip-On 47 VDX-t a Hunky Dory, a The Old Skoolt és az Era-t az Aladdin Sane és a Space Oddity, az Sk8-Hi-t pedig a kihagyhatatlan Ziggy Stardust ihlette.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Coolmaterial, Getty Images)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom