Új, egzotikus úti célra repülhetünk az ország második legfontosabb repteréről

Április 14-től hetente két alkalommal közlekednek a Wizz Air közvetlen járatai.

A légitársasággal szerdánként és vasárnaponként a délutáni időszakban repülhetünk Debrecen  és az isztambuli fő repülőtér (IST) között. A járatok április 14-től a nyári menetrend végéig érhetők el a légitársaság foglalási rendszerében – derül ki az Airportal cikkéből

Antalya után Isztambul a második török város, amely hamarosan Debrecenből is közvetlenül elérhetővé válik repülővel.

Amint a portál korábban megírta a Debrecen–Isztambul útvonalon utasszállító járat üzemeltetésére 2023 szeptemberében nyújtott be kérelmet egy akkor még nem megnevezett légitársaság a Közlekedési Hatósághoz.

Mint Vincze Tamás, a Debrecen International Airport Kft. fejlesztési igazgatója elmondta, az elmúlt években végzett felméréseik során Rómához hasonlóan Isztambul is kimagasló eredményeket ért el, így külön öröm számukra, hogy az utasok által javasolt legnépszerűbb három desztinációból rövid időn belül kettőt is bejelenthetnek.

A Wizz Air egyébként az idén nyári foci Eb-re is indít járatot Debrecenből.

(Forrás: Airportal, Pénzcentrum, képek: Getty Images)

debrecen | wizz air | repülő | repülés | járat

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Ezeket veszik észre rögtön a légiutas-kísérők, amikor az utas beszáll a gépbe

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram