Close
Három kiállítás is lesz a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban

Három kiállítás is lesz a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban

Jelenleg három, még csak online látogatható kiállítással várják az érdeklődőket a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban.

A jelenleg meglévő három kiállításhoz – Kicsiny Balázs Időhúzás című életműkiállításához, Ferenczy Zsolt Klónia című tárlatához, valamint Antal Balázs és Hadházi László Kisadózók című közös kiállításához – szerveznek online programokat, tárlatvezetéseket és kerekasztal-beszélgetéseket is.

A debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ

A Művészet kicsomagolva című programsorozatukban pedig péntekenként olyan kortárs képzőművészekkel beszélgetnek, akiknek munkái a Modem gyűjteményében megtalálhatóak. Így összességében elmondható, hogy a járványhelyzet ellenére sem állt meg az élet a debreceni Modemben, s a modern technika minden eszközét felhasználva, az online térben juttatják el a kulturális értékeket a közönséghez addig is, amíg újra kitárhatja a kapuit az intézmény az érdeklődők előtt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

FOLYTASD EZZEL
Ez lehet Frida Kahlo legdrágábban eladott önarcképe
Újabb szomorú számokból derül ki, hogy a koronavírus szinte teljesen padlóra küldte a hazai mozikat
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom