Close
Három kiállítás is lesz a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban

Három kiállítás is lesz a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban

Jelenleg három, még csak online látogatható kiállítással várják az érdeklődőket a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban.

A jelenleg meglévő három kiállításhoz – Kicsiny Balázs Időhúzás című életműkiállításához, Ferenczy Zsolt Klónia című tárlatához, valamint Antal Balázs és Hadházi László Kisadózók című közös kiállításához – szerveznek online programokat, tárlatvezetéseket és kerekasztal-beszélgetéseket is.

A debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ

A Művészet kicsomagolva című programsorozatukban pedig péntekenként olyan kortárs képzőművészekkel beszélgetnek, akiknek munkái a Modem gyűjteményében megtalálhatóak. Így összességében elmondható, hogy a járványhelyzet ellenére sem állt meg az élet a debreceni Modemben, s a modern technika minden eszközét felhasználva, az online térben juttatják el a kulturális értékeket a közönséghez addig is, amíg újra kitárhatja a kapuit az intézmény az érdeklődők előtt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

modem | debrecen | művészet | kiállítás | Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram