Close
Három kiállítás is lesz a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban

Három kiállítás is lesz a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban

Jelenleg három, még csak online látogatható kiállítással várják az érdeklődőket a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban.

A jelenleg meglévő három kiállításhoz – Kicsiny Balázs Időhúzás című életműkiállításához, Ferenczy Zsolt Klónia című tárlatához, valamint Antal Balázs és Hadházi László Kisadózók című közös kiállításához – szerveznek online programokat, tárlatvezetéseket és kerekasztal-beszélgetéseket is.

A debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ

A Művészet kicsomagolva című programsorozatukban pedig péntekenként olyan kortárs képzőművészekkel beszélgetnek, akiknek munkái a Modem gyűjteményében megtalálhatóak. Így összességében elmondható, hogy a járványhelyzet ellenére sem állt meg az élet a debreceni Modemben, s a modern technika minden eszközét felhasználva, az online térben juttatják el a kulturális értékeket a közönséghez addig is, amíg újra kitárhatja a kapuit az intézmény az érdeklődők előtt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

FOLYTASD EZZEL
Van egy jó ötleted, hogyan lehetne fellendíteni a turizmust? Most sokat nyerhetsz vele!
Ezt tesszük az egészségünkkel, ha a madarak énekét hallgatjuk
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom