Close
Nem a praktikum vezérelte, épp ezért ennyire jó ez a londoni loft

Nem a praktikum vezérelte, épp ezért ennyire jó ez a londoni loft

Nem tudtuk, hogy egy teakfa fürdőkád hiányzik a hálószobánkból, de most már nem is kérdés.

Szczepaniak Astridge építész tervezte meg ezt a dél-londoni házbővítményt Edmund Sumner épületfotósnak és Yuki Sumner írónőnek. A bővítmény egy üvegfalas, fakádas hálószoba, amelyről remek a kilátás Londonnak erre a részletére és a természetre. Az egyszerű hálószoba nagyon stílusos: nem akart olyan praktikus lenni, hogy minél több mindent belezsúfoljanak és tárolóegységek armadáját hozzák létre. Egy letisztult, nyitott, levegős és nyugodt teret akartak, ami maradéktalanul sikerült is.

A japán lakberendezési stílus nagyon érezhető a helyiségben – és a ház többi részében is némiképp –, valamint egy kis indusztriális felütés is, például a lámpaválasztásban.

Az írónő nagyon örült a hálószobai, panorámás teakfa kád ötletének, ugyanis Japánra emlékezteti. A bővítményben ügyesen játszanak a világos-sötét árnyalatokkal, valamint a dizájn mellett ügyeltek a fenntarthatóságra is a felhasznált anyagoknál.

Szívesen kinyújtóznánk itt a kádban egy röpke órácskát. Na jó, naplementében kettőt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Edmund Sumner) 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom