Close
Nem a praktikum vezérelte, épp ezért ennyire jó ez a londoni loft

Nem a praktikum vezérelte, épp ezért ennyire jó ez a londoni loft

Nem tudtuk, hogy egy teakfa fürdőkád hiányzik a hálószobánkból, de most már nem is kérdés.

Szczepaniak Astridge építész tervezte meg ezt a dél-londoni házbővítményt Edmund Sumner épületfotósnak és Yuki Sumner írónőnek. A bővítmény egy üvegfalas, fakádas hálószoba, amelyről remek a kilátás Londonnak erre a részletére és a természetre. Az egyszerű hálószoba nagyon stílusos: nem akart olyan praktikus lenni, hogy minél több mindent belezsúfoljanak és tárolóegységek armadáját hozzák létre. Egy letisztult, nyitott, levegős és nyugodt teret akartak, ami maradéktalanul sikerült is.

A japán lakberendezési stílus nagyon érezhető a helyiségben – és a ház többi részében is némiképp –, valamint egy kis indusztriális felütés is, például a lámpaválasztásban.

Az írónő nagyon örült a hálószobai, panorámás teakfa kád ötletének, ugyanis Japánra emlékezteti. A bővítményben ügyesen játszanak a világos-sötét árnyalatokkal, valamint a dizájn mellett ügyeltek a fenntarthatóságra is a felhasznált anyagoknál.

Szívesen kinyújtóznánk itt a kádban egy röpke órácskát. Na jó, naplementében kettőt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Edmund Sumner) 

kád | Anglia | dél-london | fakád | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Brutális, mennyivel több pénz kell egy átlagos lakás megvásárlásához mint két éve

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram