Close
Minden négyzetméterében álom ez az oregoni erdei villa

Minden négyzetméterében álom ez az oregoni erdei villa

Óriási ablakok, isteni balkonok, lehengerlő enteriőr és egy gyönyörű erdő. Köszönjük, ennél nem is kérnénk többet.

Az amerikai William Kaven építésziroda tervezte meg ezt a fekete és üveg házat Portland közelében, a Forest Park szívében. A Royal névre keresztelt villa négyszáznégy négyzetméteres, betonalapokon áll, miközben fák ölelik körbe minden oldalról, melyeket óriási üvegablakokon át csodálhatnak szerencsés lakói.

A házhoz egy nagyvonalú, hatvannyolc négyzetméteres terasz is tartozik, ahonnan beszívhatjuk a duglászfenyők és juharfák friss illatát. A fák szépségük mellett nagyon praktikusak is, ugyanis a meleg nyári időszakban természetesen tartják hűvösen a házat.

A rezidenciában négy hálószobát alakítottak ki; a dobozszerűen kinyúló terek mind plafontól padlóig üvegfallal tekintenek a természetre. A belső terekben a helyi The Good Mod stúdió fabútorai vannak többségben – mint például a hosszú, signature étkezőasztal –, az üveg mellett pedig tölgyet és gesztenyét használtak a burkolatoknál, mellyel a stílusos ház egyszerre nagyon meghitté vált. Az pedig egészen meglepő és váratlan, hogy a ház oldalában konkrétan egy DeLorean parkol.

Imádnánk itt élni, gyönyörű munka lett.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Jeremy Bittermann)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom