Close
Minden négyzetméterében álom ez az oregoni erdei villa

Minden négyzetméterében álom ez az oregoni erdei villa

Óriási ablakok, isteni balkonok, lehengerlő enteriőr és egy gyönyörű erdő. Köszönjük, ennél nem is kérnénk többet.

Az amerikai William Kaven építésziroda tervezte meg ezt a fekete és üveg házat Portland közelében, a Forest Park szívében. A Royal névre keresztelt villa négyszáznégy négyzetméteres, betonalapokon áll, miközben fák ölelik körbe minden oldalról, melyeket óriási üvegablakokon át csodálhatnak szerencsés lakói.

A házhoz egy nagyvonalú, hatvannyolc négyzetméteres terasz is tartozik, ahonnan beszívhatjuk a duglászfenyők és juharfák friss illatát. A fák szépségük mellett nagyon praktikusak is, ugyanis a meleg nyári időszakban természetesen tartják hűvösen a házat.

A rezidenciában négy hálószobát alakítottak ki; a dobozszerűen kinyúló terek mind plafontól padlóig üvegfallal tekintenek a természetre. A belső terekben a helyi The Good Mod stúdió fabútorai vannak többségben – mint például a hosszú, signature étkezőasztal –, az üveg mellett pedig tölgyet és gesztenyét használtak a burkolatoknál, mellyel a stílusos ház egyszerre nagyon meghitté vált. Az pedig egészen meglepő és váratlan, hogy a ház oldalában konkrétan egy DeLorean parkol.

Imádnánk itt élni, gyönyörű munka lett.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Jeremy Bittermann)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom