Close
Minden négyzetméterében álom ez az oregoni erdei villa

Minden négyzetméterében álom ez az oregoni erdei villa

Óriási ablakok, isteni balkonok, lehengerlő enteriőr és egy gyönyörű erdő. Köszönjük, ennél nem is kérnénk többet.

Az amerikai William Kaven építésziroda tervezte meg ezt a fekete és üveg házat Portland közelében, a Forest Park szívében. A Royal névre keresztelt villa négyszáznégy négyzetméteres, betonalapokon áll, miközben fák ölelik körbe minden oldalról, melyeket óriási üvegablakokon át csodálhatnak szerencsés lakói.

A házhoz egy nagyvonalú, hatvannyolc négyzetméteres terasz is tartozik, ahonnan beszívhatjuk a duglászfenyők és juharfák friss illatát. A fák szépségük mellett nagyon praktikusak is, ugyanis a meleg nyári időszakban természetesen tartják hűvösen a házat.

A rezidenciában négy hálószobát alakítottak ki; a dobozszerűen kinyúló terek mind plafontól padlóig üvegfallal tekintenek a természetre. A belső terekben a helyi The Good Mod stúdió fabútorai vannak többségben – mint például a hosszú, signature étkezőasztal –, az üveg mellett pedig tölgyet és gesztenyét használtak a burkolatoknál, mellyel a stílusos ház egyszerre nagyon meghitté vált. Az pedig egészen meglepő és váratlan, hogy a ház oldalában konkrétan egy DeLorean parkol.

Imádnánk itt élni, gyönyörű munka lett.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Jeremy Bittermann)

autó | amerika | juharfa | duglászfenyő | oregon

FOLYTASD EZZEL

Robert Downey Jr. malibui bungalójában visszaköszön a Vasember-stílus

A víztükörre reflektál gyönyörűen ez az izgalmas, fejjel lefelé fordított alpesi hotel

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram