Close
Új, luxus lounge-okat nyit az egyik népszerű légitársaság a prémium utasok számára

Új, luxus lounge-okat nyit az egyik népszerű légitársaság a prémium utasok számára

A One Clubokban a repülőtéri élmény egészen fényűzővé válik.

Az atlantai székhelyű Delta légitársaság azt tervezi, hogy a következő években új, exkluzív lounge-okat nyit meg utasai számára. Az első Delta One Club 2023-tól fogadja majd a vedégeit a John Fitzgerald Kennedy nemzetközi repülőtéren, New York-ban, a második pedig várhatóan 2024-ben, a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren fog megnyílni.

Mindkettő célja, hogy az utazók számára minden eddiginél kényelmesebb lounge-élményt biztosítsanak.

Claude Roussel, a Delta Sky Clubs ügyvezető igazgatója úgy nyilatkozott: folyamatosan arra törekednek, hogy javítsák a Delta Sky Club élményét,

a Delta One Clubs pedig mindezt még magasabb szintre emeli majd személyre szabott szolgáltatásainak köszönhetően.

Ott azonban az újdonságok sora még nem ért véget. Roussel tájékoztatása szerint a helyi művészekkel való együttműködéstől kezdve az új gasztronómiai elemek adaptálásáig,

további innovatív megoldásokra is számíthatnak a vendégek.

A Delta One Clubok megnyitásának bejelentése azt követően történt, hogy a légitársaság számos Sky Clubban végzett a közelmúltban fejlesztéseket.

Átadták az új lounge-ot a Los Angeles-i repülőtéren, a LaGuardia-n pedig a valaha volt két legnagyobb társalgóban várnak ötszáz, illetve hatszáz utas. A két új Delta One Club mellett még ebben az évben a Sky Clubok nyílnak Chicagóban, Nashville-ben, Bostonban, Atlantában és Tokióban is.

(Forrás: RobbReport, fotó: Delta)

lounge | Delta | repülőtér | légitársaság | utazás

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram