Close
Új, luxus lounge-okat nyit az egyik népszerű légitársaság a prémium utasok számára

Új, luxus lounge-okat nyit az egyik népszerű légitársaság a prémium utasok számára

A One Clubokban a repülőtéri élmény egészen fényűzővé válik.

Az atlantai székhelyű Delta légitársaság azt tervezi, hogy a következő években új, exkluzív lounge-okat nyit meg utasai számára. Az első Delta One Club 2023-tól fogadja majd a vedégeit a John Fitzgerald Kennedy nemzetközi repülőtéren, New York-ban, a második pedig várhatóan 2024-ben, a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren fog megnyílni.

Mindkettő célja, hogy az utazók számára minden eddiginél kényelmesebb lounge-élményt biztosítsanak.

Claude Roussel, a Delta Sky Clubs ügyvezető igazgatója úgy nyilatkozott: folyamatosan arra törekednek, hogy javítsák a Delta Sky Club élményét,

a Delta One Clubs pedig mindezt még magasabb szintre emeli majd személyre szabott szolgáltatásainak köszönhetően.

Ott azonban az újdonságok sora még nem ért véget. Roussel tájékoztatása szerint a helyi művészekkel való együttműködéstől kezdve az új gasztronómiai elemek adaptálásáig,

további innovatív megoldásokra is számíthatnak a vendégek.

A Delta One Clubok megnyitásának bejelentése azt követően történt, hogy a légitársaság számos Sky Clubban végzett a közelmúltban fejlesztéseket.

Átadták az új lounge-ot a Los Angeles-i repülőtéren, a LaGuardia-n pedig a valaha volt két legnagyobb társalgóban várnak ötszáz, illetve hatszáz utas. A két új Delta One Club mellett még ebben az évben a Sky Clubok nyílnak Chicagóban, Nashville-ben, Bostonban, Atlantában és Tokióban is.

(Forrás: RobbReport, fotó: Delta)

FOLYTASD EZZEL
Ennek az országnak a sofőrei vallják magukat a legveszélyesebbnek
Június 1-től újabb népszerű úti cél törli el teljesen a beutazási korlátozásokat
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom