Close
Ez az új multiszenzoros művészeti kiállítás a világűrbe repít

Ez az új multiszenzoros művészeti kiállítás a világűrbe repít

Denverben egy olyan interaktív installációt hoztak létre, amely lehetővé teszi, hogy minden érzékszervünket bevetve mélyüljünk el a művészetben.

A díjnyertes művészeti és szórakoztató cég, a Meow Wolf által tervezett Convergence Station lenyűgöző, négy történetet átfogó, interaktív kiállítást mutat be.

A minden eddiginél ambiciózusabb projektjükben három év alatt több mint háromszáz művésszel dolgoztak együtt. A kiállítás a kaleidoszkópikus katedrálisok, a korinthoszi katakombák és a túlvilági városképek új valóságába repíti a látogatókat.

A koncepció szerint a négy különböző, idegen világból álló állomást egy ritka kozmikus esemény hozza össze, hogy együtt teremtsenek új életet. Ebben a párhuzamos világban ráadásul egy rejtélyt, négy nő titokzatos eltűnését is meg kell oldaniuk a látogatóknak, akiket multimédiás nyomok vezetnek a megfejtésig.

A szervező szerint a művészet és a technológiák új mércét állítanak fel a nagyszabású, magával ragadó kiállítások számára a világon. A tárlat szeptember 17-én nyit.

Nem ez az egyetlen olyan multiszenzoros kiállítás, amely különleges élményt kínál. Azok számára, akik arról álmodoznak, hogy meglátogatják a perui Machu Picchut, egy új VR-kiállítás segít, hogy teljesen elmerüljenek az UNESCO Világörökség részeként számon tartott látványosságban.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Meow Wolf)

FOLYTASD EZZEL
A Covid óta mindenki ezt keresi: sokszor többet ér a lakásunk, ha ezzel az egy dologgal rendelkezik
Így flörtöl a beton a terméskővel a hegyek lábánál fekvő portugál tanyán
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom