Close
Ez az új multiszenzoros művészeti kiállítás a világűrbe repít

Ez az új multiszenzoros művészeti kiállítás a világűrbe repít

Denverben egy olyan interaktív installációt hoztak létre, amely lehetővé teszi, hogy minden érzékszervünket bevetve mélyüljünk el a művészetben.

A díjnyertes művészeti és szórakoztató cég, a Meow Wolf által tervezett Convergence Station lenyűgöző, négy történetet átfogó, interaktív kiállítást mutat be.

A minden eddiginél ambiciózusabb projektjükben három év alatt több mint háromszáz művésszel dolgoztak együtt. A kiállítás a kaleidoszkópikus katedrálisok, a korinthoszi katakombák és a túlvilági városképek új valóságába repíti a látogatókat.

A koncepció szerint a négy különböző, idegen világból álló állomást egy ritka kozmikus esemény hozza össze, hogy együtt teremtsenek új életet. Ebben a párhuzamos világban ráadásul egy rejtélyt, négy nő titokzatos eltűnését is meg kell oldaniuk a látogatóknak, akiket multimédiás nyomok vezetnek a megfejtésig.

A szervező szerint a művészet és a technológiák új mércét állítanak fel a nagyszabású, magával ragadó kiállítások számára a világon. A tárlat szeptember 17-én nyit.

Nem ez az egyetlen olyan multiszenzoros kiállítás, amely különleges élményt kínál. Azok számára, akik arról álmodoznak, hogy meglátogatják a perui Machu Picchut, egy új VR-kiállítás segít, hogy teljesen elmerüljenek az UNESCO Világörökség részeként számon tartott látványosságban.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Meow Wolf)

FOLYTASD EZZEL
Látványos zebrákat festenek London utcáira
Méregdrága aranyszobor készült egy avokádós bagelről
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom