Close
8K videó mutatja be, milyen varázslatos a világ egyik legszebb erdeje

8K videó mutatja be, milyen varázslatos a világ egyik legszebb erdeje

A Deschutes National Forest az Egyesült Államokban, Oregon középső területén fekszik és közel kétmillió hektáron terül el. A nemzeti erdő egy egészen különleges, ősi vulkánok által alakított vidék.

Képzelj el egy tájat, ahol az erdőben kristálytiszta folyók vájnak utat, ahol a magasba emelkedő hegyek buja völgyeket és érintetlen tavakat óvnak, és ahol a felszín alatt, a mélyben kísérteties barlanghálózatok húzódnak.

Most nyisd ki a szemed és nézd meg ezt a 8K videót, amitől garantáltan eláll a lélegzeted!

(Címlapkép: Unsplash)

amerika | erdő | deschutes national forest | video | egyesült államok

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram