Elképesztő felhőkarcolót építene a világ egyik első számú luxusmárkája

A Dolce & Gabbana és a Studio Sofield New York-i építészirodával közösen készítette el látványos toronyházának terveit. A felhőkarcoló a divatmárka által megálmodott luxusrezidenciáknak és vendéglátó-egységeknek ad majd otthont.

A 888 Brickell névre keresztelt felhőkarcoló kétszázötvenkilenc, a Dolce & Gabbana által tervezett rezidenciának, étteremnek és bárnak fog otthont adni, de lesz benne medence, rendezvényterem, valamint fitneszközpont és spa részleg is.

A Miami belvárosának Brickell negyedében található kilencven emeletes toronyház a tervek szerint háromszázhúsz méter magas lesz, azaz

egy szintbe kerül a Waldorf Astoria Miami-val.

A terveken jól látható, hogy a felhőkarcoló karcsú lesz és üvegborítást kap majd. Egy igazi modern toronyház lesz, amely az elképzelések szerint megidézi a század közepi Milánó dizájnját és divatját.

A belső tereket a Dolce & Gabbana a milánói székhelyű M2Atelier stúdióval dolgozta ki, az enteriőrben a sötét, mély színek, a hangulatos terek, a fémes kiemelések és az állatminták dominálnak majd.

A kiegészítők hűen tükrözik majd a luxusdivatház kézműves termékek iránti elkötelezettségét, a jól átgondolt anyaghasználatot, mindezt pedig csillogással és eleganciával fogják ötvözni.

A terekben megjelennek majd a luxusmárka jellegzetes színei, így a fekete, az arany és a piros is.

Úgy tudni, a toronyház bejáratánál található előcsarnok fekete márvány borítást fog kapni, ahonnan közösségi terek nyílnak majd. A rendezvénytérben DJ-pultot is kialakítanak, a bárokban és az éttermekben pedig a fekete-fehér márvány, a bársony és a polírozott nikkel fogja vonzani a tekintetet.

Magukat a luxusrezidenciákat a fehér márvány, a padlótól a mennyezetig érő ablakok, a bronz díszítések és az éves lépcsők jellemzik.

A tervek szerint a gigantikus beruházás 2028-ban fejeződik be.

(Forrás: Dezeen, fotók: Dolce & Gabbana)

felhőkarcoló | miami | dolce&gabbana

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom