Close
A Dior férfi téli kollekciója a francia stílust ünnepli

A Dior férfi téli kollekciója a francia stílust ünnepli

A Dior bemutatta legújabb kampányvideóját, amelyet a 2022-2023-as férfi téli kollekciójukhoz készítettek. A ruhadarabok a Dior Men klasszikus örökségét hirdetik, miközben a modernitás szemüvegén keresztül gondolták újra azt.

Kim Jones művészeti vezető úgy véli, olyan kollekciót alkottak meg, amely

túllép az idő határain, valamint Párizs szellemiségét és a francia divat szeretetét ünnepli.

A kifinomult kollekcióban kétsoros blézerek, fényes nadrágok és kivételes konfekciós darabok is láthatók. A videóban mindezeket álomszerű környezetben vonultatják fel, melyben

a III. Sándor híd szimbolizálja a múlt, jelen és jövő találkozását.

A romantikus álmodozást idéző ​​képek sorában olyan sziluettek rajzolódnak ki, melyek a merev formákat ötvözik a kötetlenséggel, a klasszikust a sportruházattal, a stílust a funkcionalitással.

Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, számos újdonsággal készült idén a márka rajongói számára. Nemrégiben Charlize Theron egyetlen látványos nyakláncot viselve mutatja be a luxusmárka új parfümét, az új, huszonkét árnyalatból álló rúzskollekciójukkal pedig az erős, magabiztos nőket kívánják megszólítani.

(Forrás: Haute Living, fotók: Dior)

téli kollekció | luxusmárka | dior | férfi kollekció

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram