Close
Natalie Portmannél csak a Dior új rúzsai csábítóbbak

Natalie Portmannél csak a Dior új rúzsai csábítóbbak

A Dior Makeup ikonikus rúzsa, a Rouge Dior Forever új korszakba lép.

Peter Philips, a Dior Makeup kreatív igazgatója minden konvenciót megdönt új termékfejlesztésével. Olyan hibátlan rúzsokat alkotott meg, amelyeket

könnyű felvinni és extrém hosszú ideig tartósak, akár tizenhat órán keresztül is bírják a strapát.

A légiesen könnyű állagú rúzs huszonkét árnyalatban kerül hamarosan a boltok polcaira, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő színvilágot.

A Rouge Dior Forever nagyköveteként debütálhat Natalie Portman és Yara Shahidi, hogy a magabiztos, modern hölgyeket, a női erőt testesítsék meg.

A két világsztár karizmája, elkötelezettsége, a globális ügyek melletti kiállása megtestesíti a Dior által definiált szépség esszenciáját.

A kampányfilm a Dior hősnőinek nőiességére és szabadságára összpontosít, a merész színű rúzs pedig csak fokozza az energikusságukat.

A rúzst az önkifejezés egy új formájaként jelenítik meg,

akárcsak a couture sálat, amelyet a nőiesség szimbólumaként viselnek.

(Forrás: HauteLiving, fotók: Dior)

kozmetikum | natalie portman | rúzs | smink | dior

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram