Close
Egy desszert ihlette Christian Dior vadonatúj parfümjét

Egy desszert ihlette Christian Dior vadonatúj parfümjét

A Dior-parfüm alkotója, François Demachy legújabb illatát a divatikon kedvenc desszertje inspirálta.

Az új La Collection Privée illat, a Vanilla Diorama egy csábító, meleg, vaníliás aromákban gazdag, citrus- és kakaójegyekkel megtűzdelt parfüm, amely egy titokzatos desszert képében is testet ölt.

Bár a torta receptje és eredeti kinézete továbbra is ismeretlen, azt tudjuk, hogy a vaníliát, a narancsot és a csokoládét finoman és ízletesen ötvözi, így aVanilla Diorama illata tökéletesen megidézi. Demachy az illat megalkotása során még a francia Michelin-csillagos séfet, Julien Dugourd-t is megkereste, akinek segítségével a sütemény új életre kelt, a parfüm bemutatóján pedig bárki meg is kóstolhatta a Diorama tortát.

Az illat borostyánszínében visszaköszön a rendkívül ritka madagaszkári vanília, amely a Diorama tortának is a központi alkotóeleme.

A parfümben varázslatosan jelennek meg a rum és a kakaó középső jegyei, valamint a friss citrusfélék csúcsjegyei is, a tervező szerint pedig folyamatosan egyre több illatréteg és titok tárul fel viselése során.

Az idei nyárra a Dior igazán extravagáns kollekciót álmodott meg, amelyben a színek és textúrák találkoznak. Kim Jones, a Dior tervezője azzal a harminchat éves ghánai művésszel, Amoako Boafóval közösen hozta létre a kollekciót, aki afrikaiakat ábrázoló, néha ujjal festett portréival hívta fel magára a kortárs képzőművészeti világ figyelmét.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Christian Dior, Zachary Handley)

FOLYTASD EZZEL
Limitált kiadású, elegáns és karakteres szemüvegkeretet alkotott Schiffer Miklós és a Tipton
Ősszel a divat és a dizájn fővárosává változik Budapest
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom