Close
Így lehet egy robogó luxuskategóriás, a Vespa és a Dior együttműködésével

Így lehet egy robogó luxuskategóriás, a Vespa és a Dior együttműködésével

A párizsi Christian Dior divatház és az olasz Vespa összeborultak, megszületett a közel hárommillió forintos luxusrobogó. Mindkét márka 1943-ban alapult, ami már eleve izgalmas együttállás, de leginkább a dolce vita érzés hajtotta őket, amikor megtervezték a stílusos robogót.

Se szeri, se száma az izgalmas kollaborációknak, ahol két világhírű brand karol egymásba úgy, hogy elsőre kevés közöset találni bennük. Vegyük például a Louis Vuitton és a Supreme streetmárka együttműködését, az AriZona teák és az Adidas közös cipőkollekcióját, a Nike és a Playstation különleges edzőcipőjét!

A Dior és a Vespa is életérzéseket árulnak, most pedig együtt teszik mindezt, a Vespa 946 Christian Dior elefántcsontfehér-arany robogóval. Hátsó doboz, bukósisak és táska is jár hozzá, a dizájnt pedig Maria Grazia Chiuri, a Christian Dior női kollekcióiért felelős kreatívja tervezte.

A divatos Vespa előreláthatólag közel hárommillió forintba kerül majd.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Vespa)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom