Close
Így lehet egy robogó luxuskategóriás, a Vespa és a Dior együttműködésével

Így lehet egy robogó luxuskategóriás, a Vespa és a Dior együttműködésével

A párizsi Christian Dior divatház és az olasz Vespa összeborultak, megszületett a közel hárommillió forintos luxusrobogó. Mindkét márka 1943-ban alapult, ami már eleve izgalmas együttállás, de leginkább a dolce vita érzés hajtotta őket, amikor megtervezték a stílusos robogót.

Se szeri, se száma az izgalmas kollaborációknak, ahol két világhírű brand karol egymásba úgy, hogy elsőre kevés közöset találni bennük. Vegyük például a Louis Vuitton és a Supreme streetmárka együttműködését, az AriZona teák és az Adidas közös cipőkollekcióját, a Nike és a Playstation különleges edzőcipőjét!

A Dior és a Vespa is életérzéseket árulnak, most pedig együtt teszik mindezt, a Vespa 946 Christian Dior elefántcsontfehér-arany robogóval. Hátsó doboz, bukósisak és táska is jár hozzá, a dizájnt pedig Maria Grazia Chiuri, a Christian Dior női kollekcióiért felelős kreatívja tervezte.

A divatos Vespa előreláthatólag közel hárommillió forintba kerül majd.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Vespa)

1946 | robogó | Vespa | dior | divat

FOLYTASD EZZEL

A tíz legszebb spyder a Maserati történelméből

50 éves a legendás Porsche 911 Carrera RS – kipróbáltuk a hetvenes évek elejének leggyorsabb autóját

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom