Close
Így lehet egy robogó luxuskategóriás, a Vespa és a Dior együttműködésével

Így lehet egy robogó luxuskategóriás, a Vespa és a Dior együttműködésével

A párizsi Christian Dior divatház és az olasz Vespa összeborultak, megszületett a közel hárommillió forintos luxusrobogó. Mindkét márka 1943-ban alapult, ami már eleve izgalmas együttállás, de leginkább a dolce vita érzés hajtotta őket, amikor megtervezték a stílusos robogót.

Se szeri, se száma az izgalmas kollaborációknak, ahol két világhírű brand karol egymásba úgy, hogy elsőre kevés közöset találni bennük. Vegyük például a Louis Vuitton és a Supreme streetmárka együttműködését, az AriZona teák és az Adidas közös cipőkollekcióját, a Nike és a Playstation különleges edzőcipőjét!

A Dior és a Vespa is életérzéseket árulnak, most pedig együtt teszik mindezt, a Vespa 946 Christian Dior elefántcsontfehér-arany robogóval. Hátsó doboz, bukósisak és táska is jár hozzá, a dizájnt pedig Maria Grazia Chiuri, a Christian Dior női kollekcióiért felelős kreatívja tervezte.

A divatos Vespa előreláthatólag közel hárommillió forintba kerül majd.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Vespa)

robogó | 1946 | Vespa | dior | divat

FOLYTASD EZZEL

Az Orient expressz tengerre száll, hogy megidézze a körutazások aranykorát

Ritkán találni ilyen hibátlan Ferrarit a pajtában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram