Close
Villanyhajtással is szuperstílusos az olasz robogólegenda

Villanyhajtással is szuperstílusos az olasz robogólegenda

Már rendelhető a kipufogó nélküli Vespa.

Bár a Vespa még mindig tökéletesen idézi a tőlünk nézve csodálatos háború utáni Olaszországot, nem nehéz kiszámolni, hogy hét évtizede lehet rajongani az Itália motorizálásában kiemelkedő szerepet vállaló kismotort. Gyártója, a Piaggio természetesen haladt a korral, most azonban új fejezet nyílik a vállalat történetében: itt az elektromos meghajtású Vespa.

Novemberben indul az európai értékesítés és kampány, de az Electricca előjegyzése már megkezdődött: leendő tulajdonosai egy, a városi használathoz tökéletes, 4 kW teljesítményű, száz kilométeres hatótávolságú robogóval járhatnak, egy ötven köbcentis robogóhoz képest dinamikusabban, könnyebben vett meredekekkel, csendben, és közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül. A feltöltés a nyereg alatti kábellel normál hálózatról négy óráig tart.

6390 euró, vagyis bő kétmillió forint a Vespa Electricca ára, de az euróövezeti országokban kis összegűnek ígért önrészért és 99 eurós havidíjért is haza lehet gurítani egyet, utóbbi a szervizköltséget és assistance-szolgáltatást is tartalmaz.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Vespa)

FOLYTASD EZZEL
A hatvanas évek szülötte az egyik legérdekesebb Citroën
Olasz bőrművesek készítik a Bugatti méretre szabott utazótáskáit
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom