Close
Villanyhajtással is szuperstílusos az olasz robogólegenda

Villanyhajtással is szuperstílusos az olasz robogólegenda

Már rendelhető a kipufogó nélküli Vespa.

Bár a Vespa még mindig tökéletesen idézi a tőlünk nézve csodálatos háború utáni Olaszországot, nem nehéz kiszámolni, hogy hét évtizede lehet rajongani az Itália motorizálásában kiemelkedő szerepet vállaló kismotort. Gyártója, a Piaggio természetesen haladt a korral, most azonban új fejezet nyílik a vállalat történetében: itt az elektromos meghajtású Vespa.

Novemberben indul az európai értékesítés és kampány, de az Electricca előjegyzése már megkezdődött: leendő tulajdonosai egy, a városi használathoz tökéletes, 4 kW teljesítményű, száz kilométeres hatótávolságú robogóval járhatnak, egy ötven köbcentis robogóhoz képest dinamikusabban, könnyebben vett meredekekkel, csendben, és közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül. A feltöltés a nyereg alatti kábellel normál hálózatról négy óráig tart.

6390 euró, vagyis bő kétmillió forint a Vespa Electricca ára, de az euróövezeti országokban kis összegűnek ígért önrészért és 99 eurós havidíjért is haza lehet gurítani egyet, utóbbi a szervizköltséget és assistance-szolgáltatást is tartalmaz.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Vespa)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom