Close
A Dior Maison csodás Tutti Frutti kiegészítőkkel menti el a nyári hangulatot őszre

A Dior Maison csodás Tutti Frutti kiegészítőkkel menti el a nyári hangulatot őszre

A Dior nem engedi el augusztus végével a nyári élvezeteket, nemrég debütált ugyanis háztartási kiegészítőivel, amelyeket színes gyümölcsök inspiráltak.

Az életöröm és a nyár ódájaként megjelenő kollekciót Cordelia de Castellane tervezte.

Lüktető energiát, nyári hangulatot csempészhetünk otthonunkba a trópusi ihletésű termékcsaláddal, amelyben a banán, a kivi, az ananász, a passió- és a sárkánygyümölcs kap főszerepet. A fantasztikus gyümölcsös elemek kancsókon, lekvárosüvegeken és dekoratív tálakon jelennek meg.

A kiegészítők egytől egyig kézzel fújt olasz üvegből készülnek.

A Tutti Frutti kollekciót a szintén kézműves munkával készült fonott kiegészítők sora teszi teljessé, hogy az augusztusban véget érő a nyári szezont az év többi időszakára is átmenekíthessük.

Nem a Dior az egyetlen, aki új háztartási kollekcióval örvendeztette meg a luxusmárkák rajongóit. Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, a Gucci új kollekciójában, a Décor-ban tányérok, evőeszközök, kárpitozott székek kaptan főszerepet, a darabok mindegyikét pedig lüktető színek, ikonikus logók uralják.

(Forrás: Haute Living, fotók: Dior)

háztartási eszköz | kollekció | dior

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram