Close
A Gucci új lakberendezési kollekciója luxusba borítja a nappalit

A Gucci új lakberendezési kollekciója luxusba borítja a nappalit

Tányérok, evőeszközök, kárpitozott székek, lüktető színek, ikonikus logók – ilyen a Gucci új kollekciója, a Décor.

Az olasz luxus divatház új Décor kollekciója egyedi és lendületes stílust hoz az otthonokba egyebek mellett székek, párnák, tapéták és kerámiák formájában.

Mint ismert, a márka 2017 óta kínál lakberendezési tárgyakat és kiegészítőket is, ezúttal pedig a szortiment egyedi illattal rendelkező gyertyákkal is kiegészült.

A kollekcióban megtalálhatók igazi csecsebecsék is, így virágos, pillangós tálcák, dobozok, kristálypoharak, ezüstözött, méh és oroszlánfigurával ellátott étkészletek.

A nappali enteriőrjét alapvetően tudja átalakítani a virágos és geometrikus mintázatokat felvonultató retró tapéta, a kanapénak pedig a GG-monogrammal ellátott színes párnák adnak játékos energiát. A gyapjú, a selyem és a len kombinációjából megszülető takarók a Gucci jellegzetes logóját kapták.

Kárpitozott fotelek bükkfa lábakon állnak. Különlegességük, hogy úgynevezett moaré selyemből készült előlapot kaptak, míg hátoldalukon a jacquard dominál. A 18. századi hatást az aranyozott szegélyek és bojtok teszik teljessé.

(Forrás: RobbReport, fotók: Gucci)

gucci | kiegészítők | divat | lakberendezés

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram