Close
A Gucci kisállat-kollekciót dob ​​piacra stílusos négylábúak számára

A Gucci kisállat-kollekciót dob ​​piacra stílusos négylábúak számára

Az olasz luxusdivatház ruha- és kiegészítő kollekciót tervezett házi kedvenceknek.

A kreatív igazgató, Alessandro Michele legújabb kollekcióját kisállatokra tervezte – azokra a kutyákra és macskákra, akikkel a Gucci rajongói megosztják az életüket.

A darabok között megtalálhatók pórázak, hámok, fekhelyek is.

A Gucci kisállat-kollekció minden darabjában megjelenik a márka klasszikus motívumvilága és logója is. A legolcsóbb darabok 220 dollártól, vagyis 83 ezer forinttól kezdődnek, de egy póráz ára a mérettől és kiviteltől függően 126 ezer és 248 ezer forint körül mozog.

A nyakörvekért akár kétszázezer forintot is fizethetünk, míg a hámok, etetőtálak, és kisállathordozók 122 ezer és másfél millió forint közötti áron vásárolhatók meg.

Színes kisállatkabátok és gyapjú pulóverek széles választéka maximális kényelmet biztosítja bármilyen időjárási körülmény mellett. A kisállatágyakért azonban a gazdiknak igazán a zsebükbe kell nyúlniuk, a Gucci ezekért ugyanis közel hárommillió forintot is elkérhet.

A luxusmárka a kollekció elkészítésekor a környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartotta. A termékek újrahasznosított poliészterből és pamutból is készültek. A kollekció egyes darabjai kizárólag online érhetők el.

(Forrás: Bosshunting, fotók: Gucci)

gucci | divat | háziállat | luxusmárka

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram