Close
A Gucci meghódította a metaverzumot is

A Gucci meghódította a metaverzumot is

A Gucci Town-ban kávézó, kiállító- és játéktér is található.

A Roblox az egyik legnépszerűbb globális játékplatform, ahol immár a Gucci is bemutatkozott.

A Gucci városba látogatók számos vásárlási élményhez juthatnak hozzá.

A márka dupla G logóját formázó közösségi rét köré szerveződő városban digitális butikok, kávézók is megtalálhatóak, de számos szórakoztató és vidám kihívásban is részt lehet venni.

A kreatív, virtuális sarkokban saját műalkotásokat készíthetők különleges minták, színek és formák felhasználásával.

A Vault Plazában – amelyet a kiadó új online Vault koncepcióáruháza ihletett – egy kiállítótér is megtalálható, ahol a Gucci legújabb termékei és együttműködései tekinthetők meg.

A Gucci Shopban digitális tárgyakat lehet vásárolni, amelyek segítségével a felhasználó avatarja tetőtől talpig felöltöztethető.

A Power-Up Place kávézóban pedig más felhasználókkal tudnak kapcsolatba lépni.

A Gucci Town tereit rendszeresen frissítik majd olyan tartalmakkal, amelyeket a divatház metaverzum-beli jövőjéről szóló beszélgetések ihletnek.

Nem a Gucci az egyetlen divatmárka, amely ilyen módon is bemutatkozott az online térben. A Ralph Lauren tavaly indított el téli sportruházati kollekciójához egy hasonló koncepciót a Robloxon, a Balenciaga pedig a Fornite-tal működött együtt, hogy elmossák a valódi és a virtuális világ közötti határokat.

(Forrás: RobbReport, fotók: Gucci)

roblox | metaverzum | gucci

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram