Close
A Gucci meghódította a metaverzumot is

A Gucci meghódította a metaverzumot is

A Gucci Town-ban kávézó, kiállító- és játéktér is található.

A Roblox az egyik legnépszerűbb globális játékplatform, ahol immár a Gucci is bemutatkozott.

A Gucci városba látogatók számos vásárlási élményhez juthatnak hozzá.

A márka dupla G logóját formázó közösségi rét köré szerveződő városban digitális butikok, kávézók is megtalálhatóak, de számos szórakoztató és vidám kihívásban is részt lehet venni.

A kreatív, virtuális sarkokban saját műalkotásokat készíthetők különleges minták, színek és formák felhasználásával.

A Vault Plazában – amelyet a kiadó új online Vault koncepcióáruháza ihletett – egy kiállítótér is megtalálható, ahol a Gucci legújabb termékei és együttműködései tekinthetők meg.

A Gucci Shopban digitális tárgyakat lehet vásárolni, amelyek segítségével a felhasználó avatarja tetőtől talpig felöltöztethető.

A Power-Up Place kávézóban pedig más felhasználókkal tudnak kapcsolatba lépni.

A Gucci Town tereit rendszeresen frissítik majd olyan tartalmakkal, amelyeket a divatház metaverzum-beli jövőjéről szóló beszélgetések ihletnek.

Nem a Gucci az egyetlen divatmárka, amely ilyen módon is bemutatkozott az online térben. A Ralph Lauren tavaly indított el téli sportruházati kollekciójához egy hasonló koncepciót a Robloxon, a Balenciaga pedig a Fornite-tal működött együtt, hogy elmossák a valódi és a virtuális világ közötti határokat.

(Forrás: RobbReport, fotók: Gucci)

roblox | gucci | metaverzum

FOLYTASD EZZEL

Egy Common Projects vagy Grenson sneakerrel az éjszakai és az üzleti világban is stílusosat villanthatunk

Ilyen káprázatos Hailey Bieber a Tiffany új kollekciójának arcaként

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom