Close
A Gucci és az Adidas visszahozza a retró-korszakot

A Gucci és az Adidas visszahozza a retró-korszakot

A június 7-étől megvásárolható kollekcióban közös márkájú melegítők, tornacipők és többek között golftáska is található.

Tökéletes időzítéssel, a nyárra érkezik meg a Gucci és az Adidas együttműködéséből megszületett új kollekció, amelyben az olasz luxusmárka és a német sportóriás logói mellett a vibráló színek és a retró stílus dominál.

A ruhákat, a cipőket és a kiegészítőket a vintázs sportruházat ihlette.

Az 1970-es évek születnek újjá a melegítő-szetteken és a rövidnadrágokon, a retró nyomatokon, valamint a Gucci egyedi monongram-vásznán is, miközben

az Adidas ikonikus háromcsíkos dizájnja minden ruhadarabot csodálatosan kiemel.

A kollekcióban kisebb és nagyobb méretű, mindkét márkajelzéssel ellátott táskák is megtalálhatók, a tornacipők szerelmesei pedig

ismét beleszerethetnek a Gazelle-be, az újragondolt dizájnnak köszönhetően.

Az ikonikus retró fejpántok és baseballsapkák teszik teljessé a kollekciót, amit esernyővel és feltűnő, bőr golftáskával is ki lehet egészíteni.

(Forrás: RobbReport, fotók: Gucci)

divatmárka | nyár | luxusmárka | ruházat | márka

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram