Close
A Gucci új kollekciójában visszatérnek a ’70-es évek

A Gucci új kollekciójában visszatérnek a ’70-es évek

Az új kampányban nem lehet nem észrevenni a Gucci ikonikus márkajelzését.

Max Siedentopf konceptuális művész tervezte a Gucci legújabb kampányát, amelynek középpontjában a kék és a bézs időtlen keveréke és az 1970-es évek legnagyobb sikerkiegészítői állnak.

A kampány rendezője, koncepcióvédője és fotósaként Siedentopf úgy állította be modelljeit, hogy azok uralják a fényképeket, hanem

kiegészítsék, szerves részét képezzék a fotókon visszaköszönő intenzív márkamegjelenésnek.

A modellek Gucci kézitáskájával állnak, ülnek az ágyon, rádőlnek a klasszikus kinézetű autóra, kezükben a csomagjaikkal, vagy egy szelet tortát esznek és teát töltenek, miközben a Gucci monogramja beborítja őket.

A koncepció így kívánta bemutatni a Gucci motívumainak elképesztő erejét.

Siedentopf a Gucci x Major League Baseball együttműködéseben is részt vett fotósként, kreatív alkotóként és rendezőként. Az alapvetően Londonban élő művész többek között az Ordinary művészeti kiadvány alapítója és a KesselsKramer kreatív ügynökség kreatív igazgatója volt.

(Forrás: Designboom, fotók: Max Siedentopf, Gucci)

FOLYTASD EZZEL
Kipróbáltuk, milyen egy arckezelés Európa legjobb Harmony Spa-jában
Duplájára nőttek az árai, mégis viszik ennek a márkának a darabjait, mint a cukrot
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom