Close
A Gucci új kollekciójában visszatérnek a ’70-es évek

A Gucci új kollekciójában visszatérnek a ’70-es évek

Az új kampányban nem lehet nem észrevenni a Gucci ikonikus márkajelzését.

Max Siedentopf konceptuális művész tervezte a Gucci legújabb kampányát, amelynek középpontjában a kék és a bézs időtlen keveréke és az 1970-es évek legnagyobb sikerkiegészítői állnak.

A kampány rendezője, koncepcióvédője és fotósaként Siedentopf úgy állította be modelljeit, hogy azok uralják a fényképeket, hanem

kiegészítsék, szerves részét képezzék a fotókon visszaköszönő intenzív márkamegjelenésnek.

A modellek Gucci kézitáskájával állnak, ülnek az ágyon, rádőlnek a klasszikus kinézetű autóra, kezükben a csomagjaikkal, vagy egy szelet tortát esznek és teát töltenek, miközben a Gucci monogramja beborítja őket.

A koncepció így kívánta bemutatni a Gucci motívumainak elképesztő erejét.

Siedentopf a Gucci x Major League Baseball együttműködéseben is részt vett fotósként, kreatív alkotóként és rendezőként. Az alapvetően Londonban élő művész többek között az Ordinary művészeti kiadvány alapítója és a KesselsKramer kreatív ügynökség kreatív igazgatója volt.

(Forrás: Designboom, fotók: Max Siedentopf, Gucci)

kollekció | fotókampány | divat | gucci | kampány

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram