Close
Itt egy cég, amely megoldaná a fogkrémes tubus körüli családi vitákat

Itt egy cég, amely megoldaná a fogkrémes tubus körüli családi vitákat

A klasszikus szappan helyett elég gyorsan át lehetett szoktatni az embereket a folyékony, nyomós verzióra. Miért ne lehetne hasonlóan eljárni a fogkrémek ügyében, ezzel évtizedes viták végére járni, hogy a család mely tagja nyomja meg középen a tubust, és ki az, aki a sosem teszi rá a kupakot a pasztára? Az IKI csapata nemcsak gyönyörű, de praktikus termékkel állt elő. 

A spanyol Tatabi Studio úgy reformált, hogy közben a belbecs megmaradt hellyel-közzel a réginek, vagyis nem kell új állagra, formabontó textúrára gondolunk.

Az IKI egy praktikus és gyönyörű csomagolásban érkező fogkrémet takar, ami újratölthető, és véget vet minden vitának.

Valódi karantén-ötlet, ami a praktikára és a környezettudatosságra épít. Ráadásul a csomagolás tervezésénél a személyes emlékeket és az utazás szeretetét is fontosnak tartották – a gyönyörű Menorca szigete ihlette meg őket.

Olyan terméket szerettek volna fejleszteni, amely a legtöbb fürdőszobába jól passzolhat, mi több, feldobja a piperepolcokat.

Az IKI még nincs kereskedelmi forgalomban, hiszen elég friss még az ötlet, és a karantén miatt teszteket, próbákat sem tudtak csinálni, de nagy a valószínűsége, hogy közösségi finanszírozási kampányt csinálnak hozzá, amit… lássuk be, elég jó esélyekkel indul. Mutatós és hasznos termék, ami így vagy úgy, de megteremti a családi békét, mi több, párterápiás hatással bír, hiszen maga a kompromisszum.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tatabi Studio)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom