Close
Itt egy cég, amely megoldaná a fogkrémes tubus körüli családi vitákat

Itt egy cég, amely megoldaná a fogkrémes tubus körüli családi vitákat

A klasszikus szappan helyett elég gyorsan át lehetett szoktatni az embereket a folyékony, nyomós verzióra. Miért ne lehetne hasonlóan eljárni a fogkrémek ügyében, ezzel évtizedes viták végére járni, hogy a család mely tagja nyomja meg középen a tubust, és ki az, aki a sosem teszi rá a kupakot a pasztára? Az IKI csapata nemcsak gyönyörű, de praktikus termékkel állt elő. 

A spanyol Tatabi Studio úgy reformált, hogy közben a belbecs megmaradt hellyel-közzel a réginek, vagyis nem kell új állagra, formabontó textúrára gondolunk.

Az IKI egy praktikus és gyönyörű csomagolásban érkező fogkrémet takar, ami újratölthető, és véget vet minden vitának.

Valódi karantén-ötlet, ami a praktikára és a környezettudatosságra épít. Ráadásul a csomagolás tervezésénél a személyes emlékeket és az utazás szeretetét is fontosnak tartották – a gyönyörű Menorca szigete ihlette meg őket.

Olyan terméket szerettek volna fejleszteni, amely a legtöbb fürdőszobába jól passzolhat, mi több, feldobja a piperepolcokat.

Az IKI még nincs kereskedelmi forgalomban, hiszen elég friss még az ötlet, és a karantén miatt teszteket, próbákat sem tudtak csinálni, de nagy a valószínűsége, hogy közösségi finanszírozási kampányt csinálnak hozzá, amit… lássuk be, elég jó esélyekkel indul. Mutatós és hasznos termék, ami így vagy úgy, de megteremti a családi békét, mi több, párterápiás hatással bír, hiszen maga a kompromisszum.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tatabi Studio)

FOLYTASD EZZEL
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Ez a portugál ház olyan mint egy Fernando Pessoa-vers
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom