Close
Itt egy cég, amely megoldaná a fogkrémes tubus körüli családi vitákat

Itt egy cég, amely megoldaná a fogkrémes tubus körüli családi vitákat

A klasszikus szappan helyett elég gyorsan át lehetett szoktatni az embereket a folyékony, nyomós verzióra. Miért ne lehetne hasonlóan eljárni a fogkrémek ügyében, ezzel évtizedes viták végére járni, hogy a család mely tagja nyomja meg középen a tubust, és ki az, aki a sosem teszi rá a kupakot a pasztára? Az IKI csapata nemcsak gyönyörű, de praktikus termékkel állt elő. 

A spanyol Tatabi Studio úgy reformált, hogy közben a belbecs megmaradt hellyel-közzel a réginek, vagyis nem kell új állagra, formabontó textúrára gondolunk.

Az IKI egy praktikus és gyönyörű csomagolásban érkező fogkrémet takar, ami újratölthető, és véget vet minden vitának.

Valódi karantén-ötlet, ami a praktikára és a környezettudatosságra épít. Ráadásul a csomagolás tervezésénél a személyes emlékeket és az utazás szeretetét is fontosnak tartották – a gyönyörű Menorca szigete ihlette meg őket.

Olyan terméket szerettek volna fejleszteni, amely a legtöbb fürdőszobába jól passzolhat, mi több, feldobja a piperepolcokat.

Az IKI még nincs kereskedelmi forgalomban, hiszen elég friss még az ötlet, és a karantén miatt teszteket, próbákat sem tudtak csinálni, de nagy a valószínűsége, hogy közösségi finanszírozási kampányt csinálnak hozzá, amit… lássuk be, elég jó esélyekkel indul. Mutatós és hasznos termék, ami így vagy úgy, de megteremti a családi békét, mi több, párterápiás hatással bír, hiszen maga a kompromisszum.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tatabi Studio)

zöld megoldások | fogkrém | dizájn | doboz | csomagolás

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram