Itt egy cég, amely megoldaná a fogkrémes tubus körüli családi vitákat

A klasszikus szappan helyett elég gyorsan át lehetett szoktatni az embereket a folyékony, nyomós verzióra. Miért ne lehetne hasonlóan eljárni a fogkrémek ügyében, ezzel évtizedes viták végére járni, hogy a család mely tagja nyomja meg középen a tubust, és ki az, aki a sosem teszi rá a kupakot a pasztára? Az IKI csapata nemcsak gyönyörű, de praktikus termékkel állt elő. 

A spanyol Tatabi Studio úgy reformált, hogy közben a belbecs megmaradt hellyel-közzel a réginek, vagyis nem kell új állagra, formabontó textúrára gondolunk.

Az IKI egy praktikus és gyönyörű csomagolásban érkező fogkrémet takar, ami újratölthető, és véget vet minden vitának.

Valódi karantén-ötlet, ami a praktikára és a környezettudatosságra épít. Ráadásul a csomagolás tervezésénél a személyes emlékeket és az utazás szeretetét is fontosnak tartották – a gyönyörű Menorca szigete ihlette meg őket.

Olyan terméket szerettek volna fejleszteni, amely a legtöbb fürdőszobába jól passzolhat, mi több, feldobja a piperepolcokat.

Az IKI még nincs kereskedelmi forgalomban, hiszen elég friss még az ötlet, és a karantén miatt teszteket, próbákat sem tudtak csinálni, de nagy a valószínűsége, hogy közösségi finanszírozási kampányt csinálnak hozzá, amit... lássuk be, elég jó esélyekkel indul. Mutatós és hasznos termék, ami így vagy úgy, de megteremti a családi békét, mi több, párterápiás hatással bír, hiszen maga a kompromisszum.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tatabi Studio)

doboz | iki | környezettudatos | zöld megoldások | fogkrém

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom