Close
Kimaxolja a funkcionalizmust ez az elképesztő dizájner háztartási eszköz

Kimaxolja a funkcionalizmust ez az elképesztő dizájner háztartási eszköz

Ha akarjuk, vázára hasonlító dísztárgy, ha akarjuk, gőztisztító. A praktikum, a funkcionalizmus és a kortárs dizájn találkozásából mindig izgalmas tárgyak születnek.

A kommersz dolgok helyett mind inkább vágyunk az egyedi, funkció-orientált megoldásokra, ez pedig igaz azokra a háztartási eszközökre és kiegészítőkre is, amelyeket a mindennapi életünkben használunk.

A Vase éppen ilyen, hiszen – bár ránézésre egy modern váza – valójában ultrahatékony gőztisztítóként használható.

Elképesztően kreatív dizájnerek gondoltak egy merészet, és váza kinézetű gőztisztítót terveztek.

Így egycsapásra megoldották azt a kérdést is, hogy egy kis lakásban hová rejtsük el a tisztító berendezést, hiszen zöld növények közé állítva, tökéletesen beolvad a környezetébe.

Használata is ugyanilyen egyszerű: csupán a vázát kell vízzel feltölteni, hogy aztán három fokozat közül kiválasszuk a gőzölés kívánt erősségét.

Olyan könnyű, mint egy laptop, elfér a táskádban, és csak rá kell csatolni a biciklire, máris megtörténik a csoda. Mi ez? Itt elmeséljük. Ha pedig feltörekvő dizájner vagy, akkor ez a program neked szól!

gőztisztító | design | háztartási eszköz | váza

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram