Close
Kimaxolja a funkcionalizmust ez az elképesztő dizájner háztartási eszköz

Kimaxolja a funkcionalizmust ez az elképesztő dizájner háztartási eszköz

Ha akarjuk, vázára hasonlító dísztárgy, ha akarjuk, gőztisztító. A praktikum, a funkcionalizmus és a kortárs dizájn találkozásából mindig izgalmas tárgyak születnek.

A kommersz dolgok helyett mind inkább vágyunk az egyedi, funkció-orientált megoldásokra, ez pedig igaz azokra a háztartási eszközökre és kiegészítőkre is, amelyeket a mindennapi életünkben használunk.

A Vase éppen ilyen, hiszen – bár ránézésre egy modern váza – valójában ultrahatékony gőztisztítóként használható.

Elképesztően kreatív dizájnerek gondoltak egy merészet, és váza kinézetű gőztisztítót terveztek.

Így egycsapásra megoldották azt a kérdést is, hogy egy kis lakásban hová rejtsük el a tisztító berendezést, hiszen zöld növények közé állítva, tökéletesen beolvad a környezetébe.

Használata is ugyanilyen egyszerű: csupán a vázát kell vízzel feltölteni, hogy aztán három fokozat közül kiválasszuk a gőzölés kívánt erősségét.

Olyan könnyű, mint egy laptop, elfér a táskádban, és csak rá kell csatolni a biciklire, máris megtörténik a csoda. Mi ez? Itt elmeséljük. Ha pedig feltörekvő dizájner vagy, akkor ez a program neked szól!

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom