Close
Indul egy új talk show, amire érdemes lesz odafigyelni

Indul egy új talk show, amire érdemes lesz odafigyelni

Híres nők sorsfordító döntéseiből meríthetünk inspirációt Liebhaber Judit volt modell és műsorvezető új online műsorában.

Liebhaber Juditról már többször írtunk itt, a Roadster hasábjain, sőt, az is előfordult, hogy ő írt nekünk. Legújabb projektjében erős, izgalmas és nem utolsósorban bátor nőket kérdez életük sorsfordító állomásairól a saját ötletén alapuló Erősebb Igen című online beszélgetéssorozatban.

Az első évadban olyan hírességeket lát vendégül, mint Dobó Kata, Pataki Ági, Gubík Ági és Tornóczky Anita, akik megdöbbentő őszinteséggel, tabuk nélkül mesélnek korábbi lépéseikről, valamint a mögöttük lévő indíttatásokról és érzelmekről.

A műsor egyedisége a szokatlan témákban és vallomásokban, valamint azok felemelő hatásában rejlik.

Az online beszélgetéssorozat alapötlete még a 2000-es évekre nyúlik vissza, amikor Liebhaber Judit Los Angelesből hazatérve lehetőséget kapott arra, hogy a kifutók világa után műsorvezetőként is kipróbálhassa magát a Filmmúzeum kulturális műsorában. Már akkor megfogalmazódott benne, hogy szeretne egy olyan interjúsorozatot, amelyben a mélyebb beszélgetések és érzelmek kapják a főszerepet. Ám az anyai kötelességek és a családi vállalkozás körüli teendők késleltették a megvalósítást. A 2020-as év váratlan fordulatai azonban teret engedtek a régen dédelgetett tervek kivitelezéséhez.

Judit műsora sokak számára segítség lehet ebben a különös időszakban, hiszen a korlátozások miatti szeparáltságban még nagyobb igény van arra, hogy érzésekről beszéljünk és inspiráló történeteket hallgassunk. Ez a gondolat inspirálta az Erősebb Igen-t, amely ahogyan a cím is utal rá – a gyengébbik nem (ám korántsem gyenge) igenlő döntéseit helyezi a fókuszba. Az online beszélgetéssorozat mély, olykor igen felkavaró párbeszédeknek ad helyet és társadalmi szempontból is fontos kérdéseket jár körül.

Vajon miben leszünk másak a koronavírus után? Mit tanult az emberiség a karanténban töltött idő alatt? Mi van a #meetoo mögött? Hogyan kezeljük ezt a jelenséget? Miért olyan nagy vívmány ez az egész?

A nézők epizódról epizódra újabb nézőpontból ismerhetik meg ezeket a megkerülhetetlen témákat.

“A koronavírus miatti szünetben sokan elgondolkozhattak arról, hogy mik az igazán fontos dolgok az életben. Én is így tettem. El is határoztam, hogy megvalósítom régi álmomat egy beszélgetős műsor formájában, melyben a lényegről szeretnék beszélgetni: érzésekről, indíttatásokról, valamiféle hajtóerőről, ami végigkísér bennünket az életünkben. Így fogalmazódott meg bennem az Erősebb Igen ötlete – mondta Liebhaber Judit, az Erősebb Igen háziasszonya. Hozzátette:

– Számos olyan nő van hazánkban, akiket bár sokan ismernek, de kevesen igazán. Rengeteget tanulhatunk tőlük, és nehézségeink közepette is erőt meríthetünk a történeteikből. Róluk szól az Erősebb Igen.”

A műsor azokat az önfejlesztésre nyitott nőket célozza elsősorban, akik Judithoz hasonlóan úgy érzik, hogy fordulóponthoz érkezett az életük: szeretnének valami újba belekezdeni, de még bizonytalanok, és szükségük van némi inspirációra ahhoz, hogy megtegyék azt a bizonyos első lépést.

A nézők minden részben egy teljesen új oldalukról ismerhetik meg a vendégeket, akik őszintén beszélnek sorsfordító döntéseikről – karrierről, párkapcsolatról és családról –, valamint azokról az érzésekről és indíttatásokról, melyek végigkísérték pályájukat. Mire mondtak igent? Miért éppen akkor? Hogyan tekintenek vissza múltbeli önmagukra? Mit csinálnának ma már másként? Mit tanultak magukról?

Az Erősebb Igen efféle kérdésekre keresi a választ, miközben tükröt tart a 21. századi nők elé, és kézen fogva vezeti őket az úton. Itt lehet kovetni Liebhaber Judit új projektjét a Facebookon és itt a YouTube-on.

erősebb igen | metoo | liebhaber judit | koronavírus | pataki ági

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram