Close
Szardínia legvarázslatosabb szállodája ihlette az új Dolce & Gabbana-kollekciót

Szardínia legvarázslatosabb szállodája ihlette az új Dolce & Gabbana-kollekciót

Két olasz ikon, a Hotel Cala di Volpe és a Dolce & Gabbana úgy döntött, hogy ezen a nyáron egy kapszulakollekcióban egyesíti erejét, hogy közösen ünnepeljék Szardínia lenyűgöző szépségét.

Az olaszországi vakációk nem hasonlíthatók más utazásokhoz. A turisták festői öblökre néző sziklák közelében, apró városokban sétálva tölthetik a napjaikat, miközben bájos üzletekbe térnek be, autentikus éttermekben kényeztetik magukat különleges tésztaételekkel, hogy aztán az estét egy lüktető tengerparti klubban zárják.

Szardínián pedig még ott van a Hotel Cala di Volpe is, ami a sziget páratlan ragyogását testesíti meg a Jacques Couëlle által megálmodott egyedi mediterrán dizájnjának köszönhetően.

Idén nyáron a Hotel Cala di Volpe azonban összefogott a Dolce & Gabbana divatházzal, hogy egy szezonális pop-up üzletet nyisson a szállodában. Az exkluzív kapszulakollekció valóban Szardínia szépségét ünnepli. Élénk színei és az olasz ihletésű dizájn lehetővé teszi, hogy a sziget “la dolce vita” érzéséből egy kis darabot hazavigyenek magukkal a látogatók.

A kollekció nyárias ruhákat, ingeket, kalapokat és sálakat vonultat fel világos, napos motívumokkal, melyek mindegyike egyetlen pillanat alatt meg tudja idézni Szardínia tájait, idilli tengerparti városait, fehérre meszelt épületeit, ragyogó színekben pompázó virágait és a Földközi-tenger égszínkék színét.

Nem a Dolce & Gabbana az első, amely különleges üzlettel és egyedi kollekcióval rukkol elő. Világszerte nyitják meg kapuikat az ikonikus márkák vadonatúj, stílusos butikjai. Miközben a Chanel Saint-Tropez-ban álmodott meg valami igazán különlegeset, addig a Rolex és a Tudor kollaborációjából létrejött üzlet az Egyesült Államokban várja az órarajongókat.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Dolce & Gabbana)

szálloda | olaszország | dolce | ruhabolt | butik

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram