Close
Szardínia legvarázslatosabb szállodája ihlette az új Dolce & Gabbana-kollekciót

Szardínia legvarázslatosabb szállodája ihlette az új Dolce & Gabbana-kollekciót

Két olasz ikon, a Hotel Cala di Volpe és a Dolce & Gabbana úgy döntött, hogy ezen a nyáron egy kapszulakollekcióban egyesíti erejét, hogy közösen ünnepeljék Szardínia lenyűgöző szépségét.

Az olaszországi vakációk nem hasonlíthatók más utazásokhoz. A turisták festői öblökre néző sziklák közelében, apró városokban sétálva tölthetik a napjaikat, miközben bájos üzletekbe térnek be, autentikus éttermekben kényeztetik magukat különleges tésztaételekkel, hogy aztán az estét egy lüktető tengerparti klubban zárják.

Szardínián pedig még ott van a Hotel Cala di Volpe is, ami a sziget páratlan ragyogását testesíti meg a Jacques Couëlle által megálmodott egyedi mediterrán dizájnjának köszönhetően.

Idén nyáron a Hotel Cala di Volpe azonban összefogott a Dolce & Gabbana divatházzal, hogy egy szezonális pop-up üzletet nyisson a szállodában. Az exkluzív kapszulakollekció valóban Szardínia szépségét ünnepli. Élénk színei és az olasz ihletésű dizájn lehetővé teszi, hogy a sziget “la dolce vita” érzéséből egy kis darabot hazavigyenek magukkal a látogatók.

A kollekció nyárias ruhákat, ingeket, kalapokat és sálakat vonultat fel világos, napos motívumokkal, melyek mindegyike egyetlen pillanat alatt meg tudja idézni Szardínia tájait, idilli tengerparti városait, fehérre meszelt épületeit, ragyogó színekben pompázó virágait és a Földközi-tenger égszínkék színét.

Nem a Dolce & Gabbana az első, amely különleges üzlettel és egyedi kollekcióval rukkol elő. Világszerte nyitják meg kapuikat az ikonikus márkák vadonatúj, stílusos butikjai. Miközben a Chanel Saint-Tropez-ban álmodott meg valami igazán különlegeset, addig a Rolex és a Tudor kollaborációjából létrejött üzlet az Egyesült Államokban várja az órarajongókat.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Dolce & Gabbana)

FOLYTASD EZZEL
Limitált kiadású, elegáns és karakteres szemüvegkeretet alkotott Schiffer Miklós és a Tipton
Ősszel a divat és a dizájn fővárosává változik Budapest
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom