Close
A Chanel nyári butikja minden, amit Saint-Tropez-ban imádunk

A Chanel nyári butikja minden, amit Saint-Tropez-ban imádunk

Egy nyaralásra érkezik a francia Riviérára az ikonikus divatmárka, méghozzá egy olyan enteriőrbe, amitől instant elolvadtunk.

Az elegáns La Mistralée villába érkezik 2021 nyarán a Chanel; ezt a szokását nem most, hanem 2009-ben kezdte, mikor először egynyári rezidenciáját megnyitotta Saint-Tropez-ban. A villa enteriőrje minden évben megújul a divatház legújabb kollekciója nyomán; így a 2021 tavasz-nyári Chanel-jegyek köszönnek vissza a La Mistralée-ban:

krémes, meleg árnyalatok, feketék és fehérek váltogatják egymást a Chanel klasszikus színeivel és egy csipetnyi rózsaszínnel.

Minden szobában az idei tavasz-nyári kollekció sziluettjeit láthatjuk, csakúgy, mint az ékszerekre és kiegészítőkre specializálódott Coco Beach kapszulakollekciót.

A villa középpontjában pedig egy kézitáska-bárt alakítottak ki, melyben a brand legújabb modelljeit csodálhatjuk meg.

Ha pedig kilépünk a villából, a fenomenális Chanel x Saint-Tropez élmény csak tovább fokozódik: elegáns lounge hangulat medencével, kényelmes karosszékekkel, virágzó vegetációval és persze mediterrán magasélettel.

Csak egy kérdésünk maradt: eltölthetnénk itt az egész nyarat?

Még több gyönyörű enteriőrt nézegetnél? Mutatjuk a legutóbbi dizájnkedvenceinket: ezt a szocializmust újragondoló krakkói hotelt, ahol szintén simán elnyaralnánk, füves háztetővel csodás tóra tekintő izlandi villát, ezt a fenomenális holland faházat az erdő mélyén, ezt a panellakásból átalakított kijevi csodát, ezt a modernista betonházat, amelyben van egy hihetetlen furnérlépcső, és ezt a fantasztikusan kreatív londoni otthont.

(Fotók: Olivier Saillant, Vouge.fr)

chanel beach | chanel | vogue | saint tropez | francia

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram