Close
Nehéz elhinni, hogy egy paneltömbben van ez a gyönyörű ukrán kislakás

Nehéz elhinni, hogy egy paneltömbben van ez a gyönyörű ukrán kislakás

Meditációkat és teaszertartásokat is tart benne a tulajdonosa.

Olga Fradina belsőépítész gondolta újra ezt a kijevi kislakást, amely egy szovjet lakóépületben található. A csupán negyvenöt négyzetméteres lakás tulajdonosa egy fiatal divattervező, aki szeret lelki gyakorlatokat tartani otthon, ezért a lakás dizájnját is e köré szervezték.

A végeredmény egy sötét tónusokkal teli, mégis meleg, természetes és otthonos lakás lett, amelyet simán el tudnánk képzelni egy modern lakóépületben is.

A kislakásban összenyitották a tereket, így egy szobában kap helyet az étkező, az otthoni iroda, a teaszoba és a gardrób is; ezenfelül egy hálószoba és egy fürdő van az ingatlanban,

no meg gyönyörűséges bútorok, mélykékre festett téglafal és csokoládébarna fenyőplafon.

A lakáshoz Staritska Maysternya tervező egyedi darabjai mellett a belsőépítész sok bútort maga tervezett, a tárgyakban az egyszerű geometriai formák és a klasszikus, századközepi dizájn dominál. Emellett sok hagyományos, ukrán darabot láthatunk, többek között az 8 Komora kerámiáit.

Nem tudsz betelni a szebbnél szebb otthonokkal? Akkor nézd meg ezt az indiai házat, amelynek egy galaktikus imatojás van a kertjében, ezt a vibrálóan sárga teraszos barcelonai házat, ezt a fantasztikusan szép arizonai házat, és ezt a nagyon nem mindennapi római lakást!

(Fotók: Yevhenii Avramenko) 

teaszertartás | panellakás | kislakás | építészet | ház

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom