Close
Fantasztikusan szép ez a sivatagi ház Arizonában

Fantasztikusan szép ez a sivatagi ház Arizonában

A medencével, lovakkal, elegáns bútorokkal olyan gyönyörű egységet ad ki a ház, mintha egy művészfilm díszletei közt sétálnánk.

A The Ranch Mine építészstúdió tervezte meg egy zenész számára ezt a hófehérek és mélybarnák egyesüléséből született, stílusos otthont Arizonában. A sivatagos telken épült, O-asis névre keresztelt ház különlegesen szép, hozzá pedig még okos is:

a házban mindent vezeték nélkül lehet távolról irányítani, beleértve a zárakat, a rolókat, a fényeket és a hangszórókat is.

A házon Tesla napelemeket helyeztek el, melyek tartalékáramot termelnek a háznak: ha bármi baj lenne, a termelt árammal a tulajdonos teljesen feltöltheti vele a Tesla autóját. Az építészek az okosmegoldások mellett fantasztikus esztétikai érzékkel bántak a ház stilisztikai részével is:

úgy válik minden négyzetcentije luxussá, hogy észre sem vesszük.

A ház speciális acélkerítése távol tartja a kígyókat, a ház belsejében pedig egy különleges udvarrészt is kialakítottak a zenésztulajdonos zongorája mellett. A hosszú, mélybarna konyhapult, a barna nyílászárók, a tágas étkező, jóga- és gardróbszoba, a fényárban úszó medence és a mellette sétálgató ló mind-mind levettek a lábunkról.

Gyönyörű ház egy kietlen helyen, gratulálunk az építészeknek!

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a skandináv nyaraló, amely olyan szép, hogy nem is szabad dicsérni, ez az idilli környezetben épült, meseszép devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Roehner + Ryan)

FOLYTASD EZZEL
Ez a különleges térkép segít felfedezni Budapest legfontosabb designhelyszíneit
A kompromisszum nélküli adattárolás egy NAS-ban ölt formát
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom