Close
Fantasztikusan szép ez a sivatagi ház Arizonában

Fantasztikusan szép ez a sivatagi ház Arizonában

A medencével, lovakkal, elegáns bútorokkal olyan gyönyörű egységet ad ki a ház, mintha egy művészfilm díszletei közt sétálnánk.

A The Ranch Mine építészstúdió tervezte meg egy zenész számára ezt a hófehérek és mélybarnák egyesüléséből született, stílusos otthont Arizonában. A sivatagos telken épült, O-asis névre keresztelt ház különlegesen szép, hozzá pedig még okos is:

a házban mindent vezeték nélkül lehet távolról irányítani, beleértve a zárakat, a rolókat, a fényeket és a hangszórókat is.

A házon Tesla napelemeket helyeztek el, melyek tartalékáramot termelnek a háznak: ha bármi baj lenne, a termelt árammal a tulajdonos teljesen feltöltheti vele a Tesla autóját. Az építészek az okosmegoldások mellett fantasztikus esztétikai érzékkel bántak a ház stilisztikai részével is:

úgy válik minden négyzetcentije luxussá, hogy észre sem vesszük.

A ház speciális acélkerítése távol tartja a kígyókat, a ház belsejében pedig egy különleges udvarrészt is kialakítottak a zenésztulajdonos zongorája mellett. A hosszú, mélybarna konyhapult, a barna nyílászárók, a tágas étkező, jóga- és gardróbszoba, a fényárban úszó medence és a mellette sétálgató ló mind-mind levettek a lábunkról.

Gyönyörű ház egy kietlen helyen, gratulálunk az építészeknek!

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a skandináv nyaraló, amely olyan szép, hogy nem is szabad dicsérni, ez az idilli környezetben épült, meseszép devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Roehner + Ryan)

arizona | usa | zongora | luxus | medence

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram